Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lampards: "Nākamajā klubā negribētu būt pagaidu galvenais treneris"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lampards: "Nākamajā klubā negribētu būt pagaidu galvenais treneris"
Frenks Lampards. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" pagaidu galvenais treneris Frenks Lampards britu medijiem atklājis, ka vēlētos rūpīgāk izvērtēt nākamos darba vietu piedāvājumus.

44 gadus vecais bijušais "Chelsea" futbolists, kuram pašlaik rit otrais termiņš pie Londonas kluba stūres, izteicās: "Šis ir sarežģīts jautājums. Var izklausīties ļoti izvēlīgi, tomēr realitāte ir tāda, ka šajā līmenī katrs amats ir ļoti izaicinošs. Ir sarežģīti atrast klubu, ar kura vadību sakrīt tava nākotnes vīzija, mērķi un spēles stils. Kad šeit ["Chelsea"] atgriezos, tad sapratu, ka tas būs īstermiņa pienākums."

"Nākamajā klubā [darba vietā] negribētu būt pagaidu galvenais treneris. Vēlētos strādāt vietā, kur jūtu iespēju attīstību virzīt pēc savas uztveres, un es labi atzinos, kāda tā ir. Nevēlos izklausīties pārāk izvēlīgs. "Chelsea", [Liverpūles] "Everton" un "Derby" [Lamparda iepriekšējās darba vietas] ir lieli klubi ar apjomīgiem izaicinājumiem, tomēr tāda ir dzīve. Man ir paveicies, ka "Chelsea" esmu trenējis pat divreiz," teica treneris, kurš vasarā vēlreiz pametīs "Chelsea" vienību.

Lampards komentēja atgriešanos "Chelsea": "Pirms lēmuma pieņemšanas ieklausījos sevī un jutu, ka ir nepieciešams pieņemt amatu un palīdzēt klubam. Apzinājos, ka šeit pavadītais laiks nebūs viegls, kā arī necerēju, ka "uzlidosim" [Premjerlīgas] kopvērtējumā. Nenožēloju šeit pavadīto laiku un domāju, ka daļa manis pieņemto lēmumu palīdzēs veidot pozitīvas un ilgtermiņa pārmaiņas nākotnē."

Lampards sezonu uzsāka kā "Everton" galvenais treneris, darbu tur noslēdzot ar četriem zaudējumiem pēc kārtas. Bijušais Anglijas izlases futbolists "Chelsea" stūri otro reizi pārņēma 6. aprīlī, klubam pēcāk piedzīvojot sešas neveiksmes pēc kārtas.

Londonas vienību sezonas pirmajā mēnesī trenēja vācietis Tomass Tuhels, pēcāk viņu aizvietojot bijušajam "Brighton" galvenajam trenerim Greiemam Poteram, kurš arī tika atlaists. Pēcāk vienu spēli galvenā trenera funkcijas izpildīja spānis Bruno Saltors.

Premjerlīgā aizvadītajās 33 spēlēs "Chelsea" nopelnījusi 39 punktus, pirms 35. kārtas cīņām kopvērtējumā ieņemot 12. vietu. Londonieši guvuši vārtus vien divās no pēdējām astoņām spēlēm.

Izmantotie avoti:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2023-05-06 22:41, pirms gada
Lampards ir pierādījis, ka var trenēt varbūt Polijas čempionāta komandas, par EPL tur vispār jāaizmirst! Kā treneris ļoti vājš!