Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

De Breine: "Pirmo reizi redzēju, ka komanda spēlē ar 5-5-0 izvietojumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

De Breine: "Pirmo reizi redzēju, ka komanda spēlē ar 5-5-0 izvietojumu"
Žuau Fēlikss un Kevins De Breine. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāra pirmajā spēlē "Manchester City" savā laukumā ar 1:0 pieveica Madrides "Atletico". Djego Simeone bija izvēlējies spēlēt no dziļas aizsardzības, un Kevins De Breine atzina, ka pirmo reizi spēlējis pret šādu spēlētāju izvietojumu.

"Pret mums komandas parasti spēlē no aizsardzībes, bet 5-5-0 redzēju pirmo reizi. Viņiem nebija uzbrucēja. Līdz ar to bija ļoti grūti atrast brīvās zonas," sacīja Kevins De Breine. "Otrajā puslaikā jau parādījās vairāk iespēju, un laimīgi guvām vienus vārtus, reizē neļaujot viņiem neko. Aizvadījām ļoti labu maču."

Beļģu pussarga viedoklim pievienojās arī "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola: "Domājām, ka viņi spēlēs ar 5-3-2, bet viņi pielāgojās un pārgāja uz 5-5-0. Pirms mūsdienām, šodien un tagad, kā arī pēc tūkstoš gadiem uzbrukt pret tādu izvietojumu ir ļoti grūti, jo nav brīvo zonu."

"Zaudēt nekad nav patīkami. Taču – tas nav slikts rezultāts. Labi noturējāmies, un viņiem nemaz nebija tik daudz iespēju. Jā, viņi daudz kontrolēja bumbu, bet momentu nebija daudz. Savukārt mums uzbrukumā mazliet pietrūka svaiguma. Taču – esmu mierīgs, jo priekšā vēl 90 minūtes mūsu stadionā. Mājās būs citādi. Mums nepieciešami vārti, tāpēc dosimies uzbrukumā," pauda "Atletico" centra aizsargs Stefans Savičs.

"Labs sniegums pret neticamu komandu. Viņi nomainīja trīs izcilus futbolistus, vietā laižot tāda paša līmeņa spēlētājus. Man jāatzīst – ir bauda skatīties, kā "City" spēlē. Uz viņu pacietību. Iespējams, tā ir labākā komanda pasaulē. Savā laukumā spēlēsim citādi, kamēr "City" noteikti piekops to pašu futbolu. Mums jāiegulda smags darbs un cīņasspars, un tad redzēsim, kur tas mūs aizvedīs," preses konferencē teica Djego Simeone.

Izmantotie resursi:
https://tntsports.com.ar/
https://www.movistar.es/particulare...
https://www.movistar.es/particulare...
https://www.skysports.com/football/...