Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis par latviešu dueli Eirokausā

Vakar atsākās Eirokausi, kuriem vēl nesen sekojām ar pastiprinātu uzmanību, jo Vefiņam bija reālas iespējas iekļūt top8. Lai arī mūsu klubam iekļūt nākamjā turnīrā fāzē neizdevās, tomēr daži no latviešiem turpina cīņu par galveno trofeju. Tā Ainārs Bagatskis kopā ar Rihardu Kuksiku cīnīsies pret Jānis Strēlnieku, tātad vismaz viens latvietis tiks arī top4 fāzē.

Spartaks pirmo spēli aizvadīs savā laukumā, kas it kā dod priekšroku Budivelnik komandai. Abas komandas ir ļoti līdzīgas, bet Beverlija aiziešana no Spartak ir mazinājis šī kluba kreativitāti uzbrukumā, savukārt Budivelnik ir raksturīgs Bagatska stils ar ātru uzbrukumu, bet ne vienmēr spēcīga aizsardzība. Jāatzīmē gan, ka Ainārs ir ļoti progresējis kā treneris, it sevišķi spēles galotnēs, kas viņam nebija raksturīgs agrāk.

Ar Beverlija aiziešanu, Strēlnieka loma komandā ir pieaugusi, kamēr Rihards ir jaunpienācējs savā klubā un līdz šim nav parādijis sevi kā play-off spēlētājs, kam šobrīd būtu liela loma. Tiesa tāds snaiperis noder jebkuram klubam, jo var iznākt laukumā tikai uz dažām minūtēm un lauzt spēles gaitu.

Šī būs aizraujoša spēle un katrs mēs turēsim īkšķus par saviem favorītiem.

Vakar Ulme pārspēja Bilbao, kas ir pārsteigums, jo vāciešu kluba iekļūšana top8 jau ir liels sasniegums. Tiesa četrus punktus Bilbao var atspēlēt mājās, kaut gan dažas minūtes pirms spēles beigām mājiniekiem bija 12 punktu pārsvars.

Buducnost un Lokomotiv pārī izteikts favorīts ir krievu klubs, jo budžets viņiem ir mežonīgs, tiesa serbu klubam ir daudz jaunu talantu un savās mājās viņi var parādīt brīnumu. Pats uz savas ādas esmu izjutis serbu "viesmīlību", tāpēc zinu, ka jokus tur dzīt nevar.

Nu pašā vakarā savā starpā tiksies Valncia un Unics. Šī spēle ir saldais ēdiens basketbola gardēžiem, kuru rādīs arī Eurosport2. Valencia ir mājas spēles priekšrocības, bet iepriekšējo spēli viņi ir zaudējuši un iespējams, ka šobrīd ir neliels formas kritums. Tāpat Spānijas līgā ir grūta katra spēle, kur ir jāsitās pret katru pretinieku, kamēr citām komandām savos vietējos čempionātos ir mazāk smagu spēļu, kā rezultātā var labāk sagatavoties galvenajiem mačiem. Šeit ir grūti prognozēt spāņu gatavību šai spēlei, jo krievu klubs būs gatavas par visiem 100%.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-06 14:50, pirms 11 gadiem
Kā man pirms gadiem,neatceros cik,kad izlase ar Bagiju EČ izšķir. spēlē papisa,goda vārds, neatceros,kam,vecais Janka Miglinieks man teica,ka Bagijs esot Valdiņa cilvēks,un tāpēc esot izgāzis Igora trenēto komandu,pēc statistikas,skatoties B tiešām,bij slikta spēle,bet?? Ja,jau džeks sūdīgi spēlē,nosēdini! Kaut But.-Janič. tas pats bij. Un par Valda un Pučes attiecībām arī klīda leģendas.. Ceru,ka vismaz kāds no Vecāķiem nāks pie jēgas ,un beigs lamāt Ģenerāli un Bagiju! Bagij par Tevi!

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:32, pirms 11 gadiem
Pats vismaz saprati kaut nedaudz no sava vārdu savārstījuma ? ?
LTpirags rakstīja: Kā man pirms gadiem,neatceros cik,kad izlase ar Bagiju EČ izšķir. spēlē papisa,goda vārds, neatceros,kam,vecais Janka Miglinieks man teica,ka Bagijs esot Valdiņa cilvēks,un tāpēc esot izgāzis Igora trenēto komandu,pēc statistikas,skatoties B tiešām,bij slikta spēle,bet?? Ja,jau džeks sūdīgi spēlē,nosēdini! Kaut But.-Janič. tas pats bij. Un par Valda un Pučes attiecībām arī klīda leģendas.. Ceru,ka vismaz kāds no Vecāķiem nāks pie jēgas ,un beigs lamāt Ģenerāli un Bagiju! Bagij par Tevi!