Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balceram piespēle "Sharks" zaudējumā; Girgensonam -2 pret "Kraken"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Balceram piespēle "Sharks" zaudējumā; Girgensonam -2 pret "Kraken"
Rūdolfs Balcers. Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles aizvadījis Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 2:5 piekāpās Sietlas "Kraken", kā arī Rūdolfs Balcers, kurš Sanhosē "Sharks" rindās atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tomēr komanda ar 3:5 piekāpās Sentluisas "Blues".

# Rūdolfs Balcers nospēlēja 14:43 minūtes (3:25 vairākumā). Šajā laikā viņš tika pie rezultatīvas piespēles, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja +/- rādītāju mīnus viens. Šis bija Balcera ceturtais rezultativitātes punkts sezonā (1+3).

# Šosezon abas komandas vēl nebija tikušās. Abas iesākušas sezonu veiksmīgi – Sentluisas "Blues" savā divīzijā ar 13 punktiem ieņēma pirmo vietu, bet "Sharks" savā divīzijā trešajā pozīcijā, atpaliek no "Flames" un "Oilers".

# Spēles sākumā vairāki noraidījumi, kuru astotajā minūtē izmantoja "Sharks". Brents Bērns atklāja spēles rezultātu vairākumā. Vairākums turpinājās, bet Brendons Sāds aizskrēja pretuzbrukumā, saņēma piespēli no komandas biedra un izlīdzināja rezultātu – 1:1.

# Perioda beigu daļā noraidījumu saņēma "Sharks", bet arī Sanhosē hokejisti atzīmējās mazākumā. Logans Kutūrs lieliski nospēlēja vidusszonā, apzogot "Blues" spēlētāju. Kutūrs izslidoja viens pret vienu ar "Blues" vārtu vīru un izvirzīja savu komandu vadībā – 2:1. Šajā vārtu guvumā pie rezultatīvas piespēles tika Balcers.

# Trešā perioda piektajā minūtē abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Sākumā Pāvels Bučņevičs izlīdzināja rezultātu, bet pēc 29 sekundēm Niks Merklijs pielaboja Mario Feraro metienu, un ripa ielidoja vārtos – 3:2.

# Arī nākamie vārti nebija ilgi jāgaida, jo astotajā minūte Sāds guva savus otros vārtus šajā spēlē. "Blues" spēlētājs izdarīja plaukstas metienu, ar kuru galā nespēja tikt "Sharks" vārtsargs Adins Hils. Savukārt 12. minūtē Džeimss Nīls bija veiklākais pie vārtiem, izvirzot "Blues" vadībā pirmo reizi šajā mačā.

# "Sharks" centās atspēlēties, bet neveiksmīgi. "Blues" raidīja ripu tukšos vārtos, panākot spēles gala rezultātu – 5:3. Nākamo spēli "Sharks" aizvadīs 7. novembrī, kad jāspēkojas būs ar Ņūdžersijas "Devils".

# Zemgus Girgensons uz ledus bija 13:12 minūtes (1:40 vairākumā, 3:07 mazākumā). Šajā laikā latvietis metienus pa vārtiem neizdarīja. Girgensonam viens spēka paņēmiens un uzvarēti 33% iemetienu. Spēli viņš noslēdza ar +/- rādītāju mīnus divi.

# Bufalo "Sabres", kas deviņās spēlēs bija izcīnījusi piecas uzvaras, pirmo reizi vēsturē tikās ar Sietlas "Kraken", kurai 10 spēlēs bija trīs panākumi.

# "Sabres" bija zaudējusi pēdējās divas spēles, un arī šī spēle iesākās neveiksmīgi – pirmā perioda otrajā pusē Džons Haidems par kaušanos un rupjību nopelnīja mazākumu "Sabres", bet neilgi pēc tā beigām Morgans Gīkijs pārspēja Dastinu Tokarski.

# "Sabres" pa vārtiem meta maz, bet otrā perioda sākumā prata panākt izlīdzinājumu, kad precīzs metiens padevās Teidžam Tompsonam. Rezultatīva piespēle Rasmusam Asplundam.

# Otrā perioda beigās Girgensona maiņa vairākumā panāca 2:1. Latvietis teicami aizsedza redzamību "Kraken" vārtu vīram, bet Kails Okposo izpildīja ļoti labu metienu. Prieki bija īsi, jo pēc pāris sekundēm Džordans Eberlē izlīdzināja rezultātu – 2:2.

# Ļoti neveiksmīgs izvērtās trešais periods "Sabres" vienībai. "Kraken" guva trīs vārtus, nodrošinot panākumu šajā spēlē. Divus vārtus trešajā periodā "Kraken" labā guva Eberlē, kurš tādējādi nokārtoja sev hat-trick.

# Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs 7. novembrī, kad savā laukumā tā uzņems Detroitas "Red Wings".

  +2 [+] [-]

, 2021-11-05 07:23, pirms 2 gadiem
Rumuors
Z.Girgensons (BUF), J.Skinner (BUF) > O.Lindbolm (PHI), D.Brassard (PHI)

Briest treids

  -1 [+] [-]

, 2021-11-05 07:40, pirms 2 gadiem
Visai nosacīta piespēle, KHL un PČ šito noteikti neieskaitītu kā rezultativitātes punktu, drīzāk būtu unasisted

  +1 [+] [-]

, 2021-11-05 07:57, pirms 2 gadiem
zaipls rakstīja: Rumuors
Z.Girgensons (BUF), J.Skinner (BUF) > O.Lindbolm (PHI), D.Brassard (PHI)

Briest treids
Es par Lidotāji mīļākais NHL klubs un ja vēl letiņš spēlē vispār super. Būtu otrais aiz Oskara kas spēlētu Lidotāju rindās.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-05 08:08, pirms 2 gadiem
A-Burts 1973 rakstīja: Visai nosacīta piespēle, KHL un PČ šito noteikti neieskaitītu kā rezultativitātes punktu, drīzāk būtu unasisted
Noskaties nhl papalšināto ierakstu. Balcers zonā pārķēra piespēli, tālāk piespēlējot Loganam iespēlēja pretspēlētājam slidā, pēc kā tā atleca Loganam.

     [+] [-]

, 2021-11-05 08:29, pirms 2 gadiem
Juri,paklausies draugs! Jau gadu atpakaļ teicu.. pasaki kādam lai sataisa,lai var uzklikot "vispirms: jaunākie komentāri"...zb jau šķirt lapas.Vai tad tik grūti sataisīt to?Līmens i bio rio..

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:11, pirms 2 gadiem
zaipls rakstīja: Rumuors
Z.Girgensons (BUF), J.Skinner (BUF) > O.Lindbolm (PHI), D.Brassard (PHI)

Briest treids
Filadelfija kā iespējamā Zemgus komanda jau no vasaras vidus tiek minēta, tāpēc, ja nu kas, baigi pārsteidzoši tas nebūtu.

Turklāt, ja pareizi atceros, arī māja viņam ir Pensilvānijas štatā.

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:13, pirms 2 gadiem
Jawell rakstīja: Juri,paklausies draugs! Jau gadu atpakaļ teicu.. pasaki kādam lai sataisa,lai var uzklikot "vispirms: jaunākie komentāri"...zb jau šķirt lapas.Vai tad tik grūti sataisīt to?Līmens i bio rio..
Zin kā, šādiem jautājumiem es galīgi neesmu pareizais adresāts (vot, vispār un nemaz).
Turklāt, lapas apakšā ir arī visi kontakti, kurus izmantot ierosinājumiem un kļūdu paziņojumiem.

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:14, pirms 2 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Zin kā, šādiem jautājumiem es galīgi neesmu pareizais adresāts (vot, vispār un nemaz).
Turklāt, lapas apakšā ir arī visi kontakti, kurus izmantot ierosinājumiem un kļūdu paziņojumiem.
mm,es te domāju tu te šeptējies un vari ar kādu par to parunāt?ja nē ta nē..

  -1 [+] [-]

, 2021-11-05 09:15, pirms 2 gadiem
Vāja komanda Sharks, apmēram Dinamo Rīgas līmenis. Derētu Balceram tikt uz labāku komandu..

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:21, pirms 2 gadiem
Es jau gribēju teikt, ka neviens letiņš nav spēlējis Flyers, tad atcerējos par emigrantu Bārtuli.

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:35, pirms 2 gadiem
kino rakstīja: Es jau gribēju teikt, ka neviens letiņš nav spēlējis Flyers, tad atcerējos par emigrantu Bārtuli.
Neskaitot Amerikas latviešus Knubli un Brīmani.

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:44, pirms 2 gadiem
zaipls rakstīja: Rumuors
Z.Girgensons (BUF), J.Skinner (BUF) > O.Lindbolm (PHI), D.Brassard (PHI)

Briest treids
Izdevās, pat mega eksperts Miņins pavilkās 😆 neviena komanda neņems Skinera konttaktu, vēljovairāk tikai ar Girgensonu klāt 😆

     [+] [-]

, 2021-11-05 09:50, pirms 2 gadiem
profesorsk rakstīja: Izdevās, pat mega eksperts Miņins pavilkās 😆 neviena komanda neņems Skinera konttaktu, vēljovairāk tikai ar Girgensonu klāt 😆
Izlasi par ko es "pavilkos" un tad mēģini vēlreiz.

     [+] [-]

, 2021-11-05 11:16, pirms 2 gadiem
zaipls rakstīja: Rumuors
Z.Girgensons (BUF), J.Skinner (BUF) > O.Lindbolm (PHI), D.Brassard (PHI)

Briest treids
Varētu linku uz avotu? Kāpēc, lai PHI ņemtu Skinnera 9M (2026/2027) līgumu (pie tam viņiem nepietiek capspace). Drīz Hayes (LTIR) jābūt atpakaļ tur nav vietas 9M līgumam. Lai arī Skinners šosezon izrādīja drusku dzīvības pazīmes, bet ne jau 9M līmenī.