Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stupelis kopā ar Baksu brauks arī nākamajā sezonā

Rolands Eliņš

Stupelis kopā ar Baksu brauks arī nākamajā sezonā
Baksa/Stupeļa ekipāža
Foto: sidecarteam.baxkoperenzinkspecialist.nl

Latviešu motosportists Kaspars Stupelis arī 2014. gada sezonā startēs vienā ekipāžā ar nīderlandieti Etjēnu Baksu, ar kuru kopā šogad tika izcīnīts pasaules vicečempiona tituls blakusvāģu motokrosā.

Par sadarbības turpināšanu paziņots Baksa un Stupeļa ekipāžas sponsoru „WSP Sidecars” mājaslapā, kurā vēstīts, ka sportisti pārstāvēs šīs kompānijas krāsas arī 2014. gadā.

„Uzreiz pēc 2013. gada sezonas beigām sazinājāmies ar Etjēnu Baksu,” vēstīts „WSP Sidecars” paziņojumā. „Ledus tika ātri salauzts, un mēs drīz vienojāmies par sadarbības turpināšanu ar viņu un Kasparu Stupeli. Cerams, ka mūsu ekipāžai izdosies iekļūt pasaules čempionāta kopvērtējuma trijniekā.”

31 gadu vecais latviešu kantētājs Kaspars Stupelis savu sadarbību ar Etjēnu Baksu uzsāka 2012. gadā un divās aizvadītajās sezonās izcīnīja divus pasaules vicečempiona titulus. Savulaik Stupelis braucis kopā arī slavenāko Latvijas blakusvāģu motokrosistu Kristeru Serģi, kā arī kopā ar nīderlandieti Danielu Vilemsenu izcīnīja divus pasaules čempiona titulus 2003. un 2004. gadā.

Izmantotie resursi:
WSP Sidecars NEWS