Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Elerdaiss pamet no Premjerlīgas izlidojušās Līdsas galvenā trenera krēslu

Emils Ozerinskis

Elerdaiss pamet no Premjerlīgas izlidojušās Līdsas galvenā trenera krēslu
Sems Elerdaiss. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--BBC. Pēc Līdsas "United" izkrišanas no Anglijas futbola premjerlīgas komandas galvenā trenera amatu pameta Sems Elerdaiss.

68 gadus vecais Sems Elerdaiss, pārņemot Līdsas "United" vadību maija sākumā pēc tam, kad no galvenā trenera amata tika atbrīvots Havi Grasija, kļuva ceturto treneri, kurš šosezon vadījis Līdsas vienību. Treneris bija pie komandas stūres tikai četras spēles, trīs no kurām tika zaudētas, bet viena noslēdzās neizšķirti.

"Tas bija pagodinājums vadīt Līdsas "United"," teica Elerdaiss. "Šajā karjeras punktā es neesmu pārliecināts, ka spēju pieņemt šo izaicinājumu, kas ir potenciāls ilgtermiņa projekts. Novēlu klubam atgriezties premjerlīgā, kur tam arī ir vieta."

Līdsas vienība Premjerlīgā ierindojās pirmspēdējā, 19. pozīcijā un pēc trīs sezonām spēcīgākajā Anglijas futbola līgā atgriezīsies Anglijas pēc spēka otrajā līgā "Championship".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-06-02 15:08, pirms 11 mēnešiem
Aptirsās viņš ar savu lielo muti, kad paziņoja, ka ir tādā līmenī kā Peps

     [+] [-]

, 2023-06-03 04:08, pirms 11 mēnešiem
Lielajam Samam laiks pensijai. Lai raksta avizēm slejas kā Redknaps.

     [+] [-]

, 2023-06-03 13:03, pirms 11 mēnešiem
Nu pareizi ir! Grimstošs kuģis jāpamet!! " tas pofig, ka pats nogremdēja"