Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" tikai pēc septiņiem mēnešiem atbrīvo Poteru no galvenā trenera amata

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" tikai pēc septiņiem mēnešiem atbrīvo Poteru no galvenā trenera amata
Greiems Poters. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" pēc sestdien piedzīvotā 0:2 zaudējuma pret "Aston Villa" atlaidis galveno treneri Greiemu Poteru, kurš amatā pavadīja tikai nepilnus septiņus mēnešus.

Pagājušā gada vidū Londonas "Chelsea" iegādājās amerikāņu biznesmenis Tods Bolijs, kurš bija gatavs atvērt maku, lai iegādātos virkni futbolistu. Pārmaiņas skāra arī treneru štābu – septembra sākumā tika atlaists Tomass Tuhels, kura vietā stājās Greiems Poters. Par viņa aiziešanu "Brighton&Hove Albion" saņēma pie 20 miljoniem eiro.

Ja mazbudžeta klubā Poters spēja kāpt augstāk par nospraustajiem mērķiem, tad sadarbība ar "Chelsea" beigusies pēc mazāk kā septiņiem mēnešiem. Par 47 gadus vecā speciālista pēdējo spēli pie Londonas kluba stūres kļuva sestdien savā laukumā piedzīvotais 0:2 zaudējums pret "Aston Villa".

Poters bija noslēdzis piecu gadu līgumu, bet viņa vadībā "Chelsea" uzvarēja tikai septiņos no 22 Premjerlīgas mačiem, un komanda šobrīd atrodama kopvērtējuma 11. vietā.

Otrdienas vakarā "Chelsea" savā laukumā uzņems "Liverpool", un pie komandas stūres būs bijušais Braitonas aizsargs Bruno, kurš uz Londonu devās kopā ar Poteru.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-02 22:36, pirms gada
Fantastisks biznesa gājīens - nosleģt līgumu uz 5 gadiem un atlaist jau pēc 7 mēnešiem

  +4 [+] [-]

, 2023-04-02 22:37, pirms gada
Par šo fruktu pat nav skaidrības kapēc ņēma. Tur pat ezim skaidrs ka šis Chelsea līmeni nepavilks.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-02 22:54, pirms gada
Un pus komandas amatierus arī jāatbrīvo

  -1 [+] [-]

, 2023-04-02 23:09, pirms gada
Harijs Poters var doties atpakaļ uz cūkkārpu

     [+] [-]

, 2023-04-02 23:18, pirms gada
Nupat arī Lestera - atlaida Rodžersu.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-02 23:33, pirms gada
Nu, iekāpt EPL kurpēs nav lēti.. tiešām nav skaidrs, kāpēc atlaida Tuheli.. laikam tam jenķim nav sajēgas par futbolu.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-02 23:39, pirms gada
Nu kāpēc vajadzēja Tuhelu aiztikt, nu kāpēc !!!!
Jau brīdī kad Tuhelu atlaida bija skaidrs, ka sezonu norakstām! Viņš veidoja sastāvu šai sezonai un cīnījās ar visām likstām - pirmkārt sankcijas pret abramoviču, otrkārt nebeidzamās spēletāju traumas!!!! Nu nez Tuhelam bija vismaz jādod iespēja mēģināt izlīst no bedres! Žēl sava mīļākā kluba! Bet nu vismaz jaunie idiotiskie kluba īpašnieki smagi aplauzās! Iepirkās kā arābu šeihi, bet redz tieši šeihu piezemētais variants Newcastle United ir sezonas veiksmes stāsts un Chelsea ir viena no top 3 izgāšanās stāsta autorēm!!!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-02 23:56, pirms gada
..ja Klopam būtu bijuši tādi līdzekļi, Liverpūle būtu 1. vietā, šis rižiks ar tādu komandu pat top6 nespēj tikt. Tuhela atlaišana bija stulbs gājiens, īpaši, ja aizvietotājs jāpērk par tādu naudu

     [+] [-]

, 2023-04-03 11:07, pirms gada
Laikam jau arī nebija citu variantu. Tuhela atlaišana jebkurā gadījumā bija lielākā kļūda, bet paldies no "Bayern"

     [+] [-]

, 2023-04-04 01:12, pirms gada
Nav jau tikai trenera vaina, visa saja situacija!
Treneris, kas nav vadijis top ligu top klubus, nespej turet spriedzi, kad katra spele ir jauzvar! Viena lieta Brighton, kur uzvaresi vai zaudesi, neviens ipasi pa galvu nedos, galvenais ir noturetiies premjerliga.
talak, kluba noteikumi, ka neparakstis vairak ka 1 gada ligumu ar speletajiem, kam vairak neka 30 gadi.
Talak tie speletaji, kas ienaca sogad - Sterling, nu nevilka jau man city, prieks kam nema, cereja, ka atkal saks spelet? Ukrainis jaunais Mudric, tik daudz naudas par speletaju, kurs nav bijis bombardieris neviena top liga??? Felix - kapec atletico vinu palaida? Neba jau labako atdeva uz iri!
Nav veiksmigi pirkumi un ieguvumi sogad, tapec ari sezona nekada!