Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis šovakar iesaka tenisu

Šodien gribu piedāvāt tikai tenisu. Beidzot mūs priecē arī Ernests Gulbis, kurš vakar uzvarēja pilnīgi bezcerīgā cīņā. Tiesa līdz šim Ernests pēc smagām spēlēm, nākamajā nav spējis atrast spēkus līdzvērtīgam sniegumam. Nākamais pretinieks gan ir ņemams, bet šobrīd Gulbis pieļauj pārāk daudz kļūdas. Jācer, ka līdz pusfinālam tomēr spēs aizkļūt, jo punkti viņam ir vajadzīgi, kas ļaus uzspēlēt prestižākos turnīros šosezon.

Dubajā šodien ir divi pusfināli - Džokovičs pret Del Potro (spēle jau iet) un Berdihs pret Federeru. Berdihs zin kā uzvarēt Federeru, tiesa šis turnīrs viņam ir pēdējais pirms garāka pārtraukumu, kuru viņš plāno paņemt. Šie divi pusfināli ir saldais ēdiens jebkuram turnīram, tāpēc jo interesantāk būs vērot finālu, kur es ceru redzēt Džokeru pret Federeru.

Pēdējā spēle ko gribu piedāvāt ir Nadals pret Almagro. Nadalam šī ir pirmā nopietnā spēle kopš atgriešanās. Abiem patīk māla segums un pēc šīs spēles varēs pateikt uz ko tad ir spējīgs māla karalis. Uzvarot šo spēli viņu finālā varētu sagaidīt Ferrers, kuru uzvarēt nebūs viegli, jo Nadals nav šobrīd tajā labākajā formā.

Sekojam līdzi Ernesta cīņai, jo sen viņš mūs nav priecējis ar tik daudz uzvarām.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 16:22, pirms 11 gadiem
Lai Voloģka skatās tenisu. Šovakar skatīšos kā Gorkšs spēlēs pret Watford Anglijas Championship.

     [+] [-]

, 2013-03-01 19:04, pirms 11 gadiem
Tāds seržantiņš vien ir. Līdz jenerālim tāu. Kādreiz bija polkovņiks.

     [+] [-]

, 2013-03-02 00:35, pirms 11 gadiem
Valdi,kur palika tavi nicinoshie tviti par Ronaldo un slavejoshie Messi virziena pec pedeja El Clasico?

Aplauzies,ha-ha-ha!

     [+] [-]

, 2013-03-02 14:47, pirms 11 gadiem
Ko tu piedāvāt, vai viņam pašam kas pieder? Var tikai ieteikt.... Bet nevajag brūvēt par lielu muti lietās, ko nezin. Tenisā, piemēram.