Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: "(Bez)maksas sports": jaunais Sporta likums, tā jēga, būtība un tapšanas gaita

Jānis Celmiņš
Raidījuma “(Bez)maksas sports” 2. sezonas 2. epizodes tēma: Sporta likums. Tas ir galvenais sporta nozari regulējošais tiesību akts Latvijā. Šobrīd aktuālajā versijā tas izveidots pirms 22 gadiem un dažādiem grozījumiem laikam līdzi gājis visai simboliski. Līdz šī gada augusta beigām bija plānots izstrādāt jaunu likumu, taču augusta otrajā pusē secinām, ka darbi uz priekšu tik ātri viss netiek. Kas tam par iemeslu? Ko sagaidām no jaunā Sporta likuma un, kad jaunā likuma projekta versija visbeidzot tiks nodota apspriešanā sporta sabiedrībai?

Studijā: LSFP prezidents Einars Fogelis, Saeimas Sporta apakškopisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis, IZM Sporta departamenta vadītājs Aleksandrs Samoilovs un Sportacentrs.com žurnālists Rolands Eliņš. Raidījumu vada Jānis Celmiņš.

Vērtējums:

     [+] [-]

, 2024-08-21 14:18, pirms 3 nedēļām
Ja interesē - varu pastāstīt par skaidras naudas papildus izmaksām bērnu un jauniešu sportā gan par Rīgas BJBS nometnēm, gan par papildus treniņiem, gan izbraukuma sacensībās iekasētajām "autobisu" vai "dzīvošanas" skaidrajām naudām.