Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Silovs: "Sezona devusi motivāciju olimpiskajam gadam"

Silovs: "Sezona devusi motivāciju olimpiskajam gadam"
Haralds Silovs
Foto: AP

"Pasaules čempionāts ir augstākā klase — skola, kurā redzi, cik dārgi maksā kļūdas," nedēļas nogalē aizvadīto pasaules čempionātu Austrijas galvaspilsētā Vīnē laikrakstam "Diena" rezumēja Latvijas labākais šorttrekist Haralds Silovs.

Silovs sarunā ar laikrakstu pauda divējādas izjūtas par nupat aizvadīto sezonu: "Negribēju šādu pasaules čempionātu, taču sezona devusi motivāciju, arī sportisko niknumu olimpiskajam gadam. Pasaules čempionāts ir augstākā klase — skola, kurā redzi, cik dārgi maksā kļūdas. Labākās komandas regulāri startē stafetē. Mums stafetes komandas nav un tas ir mīnuss, jo šajās sacensības allaž ir daudz apdzīšanu, augsts ātrums, fiziska cīņa. Konkurenti izmanto iespēju pagrūst, iebakstīt, cenšas izsist no līdzsvara."

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"


, 2009-03-09 08:13, pirms 16 gadiem
Tiešām žēl, ka mums nav stafetes komandas. Tad šorttreka sabiedrībā kotētos augstāk.
, 2009-03-09 18:14, pirms 16 gadiem
anjo rakstīja: Tiešām žēl, ka mums nav stafetes komandas. Tad šorttreka sabiedrībā kotētos augstāk.
Pilnīgi piekrītu, bet tas, ka mums ir Silovs, kurš ir viens no labākajiem šorttrekistiem Eiropā, vien priekš mūsu mazās Latvijas ir daudz....
, 2009-03-13 15:08, pirms 16 gadiem
11. Vieta 1500 metros arī laba . Apsveicu
Kristers Aparjods, Roberts Plūme, Elīna Ieva Vītola un Mārtiņš Bots. Foto: Mareks Gaļinovskis/FIL
1

Ziemas sportu federācijas un LOK pārmet par nepietiekami saplānotu budžetu pirms OS

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) kopā ar ziemas sporta veidu federācijām vērsušās pie LR Saeimas Sporta apakškomisijas ar aicinājumu pēc iespējas ātrāk sasaukt ārkārtas Sporta apakškomisijas sēdi, lai pārrunātu jautājumus saistībā ar sagatavošanās atbalstu un dalību XXV Ziemas Olimpiskajās spēlēs, kas no 2026. gada 6. līdz 22. februārim norisināsies Milānā – Kortīnā (Itālijas Republika).
Foto: no R.Bērziņa personīgā arhīva.

Šorttrekists Bērziņš gandarīts par rezultātu atgriešanās sacensībās Nīderlandē

Viens no vadošajiem Latvijas šorttrekistiem Reinis Bērziņš ir gandarīts par uzrādīto rezultātu pirmajās sacensībās pēc traumas sadziedēšanas, vienā no distancēm Nīderlandē iegūstot otro vietu.
Uldis Šauers. Foto no personīgā arhīva.
1

Latvijas Slidošanas asociācija prezidenta pilnvaras uztic Šaueram

Trešdien, 15. maijā, norisinājās "Latvijas Slidošanas asociācijas" biedru sapulce, kurā uz nākamajiem četriem gadiem par tās prezidentu ievēlēts uzņēmējs un bijušais daiļslidotājs Uldis Šauers. Viceprezidenta pienākumus pildīs sporta jomas speciālists un uzņēmējs Aivars Zeltiņš.