Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:265, Did:0, useCase: 3

Silovs 1000 metros nepārvar ceturtdaļfināla barjeru

Jānis Celmiņš

Silovs 1000 metros nepārvar ceturtdaļfināla barjeru
Haralds Silovs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas šorttrekists Haralds Silovs Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā notiekošajā pasaules čempionātā 1000 metru distances sacensībās veiksmīgi aizkļuvis līdz ceturtdaļfinālam, taču tālāk par to viņam nav izdevies tikt.

Priekšsacīkstēs Silovs startēja ceturtajā slidojumā un ar rezultātu 1:28.801 kvalificējās nākamajai kārtai, kurā finišēja aiz korejieša Sunga Sī Baka un kā otrais kvalificējās ceturtdaļfinālam. Otrajā kārtā Slovs finišā uzrādīja krietni labāku rezultātu - 1:25.272.

Ceturtdaļfinālā Latvijas labākais šorttrekists finišēja aiz korejieša Kvaka Jūn Džī un amerikāņa Dž. R. Čelska, pusfinālam nespējot kvalificēties. Sacensību noslēgumā viņam nācies samierināties ar demito vietu.

Jau ziņojām, ka vakar Silovs izcīnīja sesto vietu 500 metru distancē, kas ir viņa līdz šim labākais rezultāts šāda līmeņa sacensībās.

Izmantotie resursi:
sportresult.com

  +1 [+] [-]

, 2010-03-21 23:21, pirms 14 gadiem
Apsveicu !