Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Šifrina uzvar milzu slalomā un turpina tuvoties rekordistiem

Agris Suveizda

Šifrina uzvar milzu slalomā un turpina tuvoties rekordistiem
Mikeila Šifrina. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Titulētā ASV kalnu slēpotāja Mikeila Šifrina otrdien Zemmeringā, Austrijā, izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās milzu slalomā.

27 gadus vecā Šifrina Pasaules kausā svinējusi 78 uzvaras, kas ir par četrām mazāk nekā rekordistei sieviešu konkurencē Lindsijai Vonai no ASV. Savukārt par astoņiem panākumiem vairāk ir absolūtajam rekordistam, leģendārajam zviedram Ingemāram Stēnmarkam.

Šifrina bija pārliecinoša līdere pēc pirmā brauciena, par vairāk nekā septiņām sekundes desmitdaļām apsteidzot savas tuvākās konkurentes, slovākieti Petru Vlhovu un francūzieti Tesu Vorliju.

Otrajā braucienā trases augšdaļā Šifirinas pārsvars sasniedza teju sekundi, bet, tuvojoties finišam, tas ātri dila, tomēr summā amerikāniete nosargāja pirmo vietu. Vlhova viņai zaudēja 0,13 sekundes, bet itāliete Marta Basīno atpalika 0,31 sekundi. Vorlija palika 0,17 sekundes aiz goda pjedestāla.

Pasaules kausa vērtējumā Šifrinas tuvākajai sekotājai, ātruma disciplīnu speciālistei Sofijai Godžai no Itālijas ir par 205 punktiem mazāk, bet vēl par 50 punktiem atpaliek Vlhova.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-12-27 17:35, pirms 2 gadiem
...ehhh...šitā ragana savai veiksmei izsūc visas asinis Kildem...vispirms izsūca Favru un tas nabags tagad nevar no kalna nobraukt nezaudējot 4 sekundes līderim, bet tagad ķērusies pie Kildes...