Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Boļšunovs starpsezonā regulārs ārstu pacients

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Boļšunovs starpsezonā regulārs ārstu pacients
Aleksandrs Boļšunovs. Foto: Scanpix/EPA

Pavasarī Aleksandrs Boļšunovs treniņa laikā nokrita no riteņa, bet nesen pārcieta augšžokļa operāciju. Šobrīd līdz sezonas sākumam palicis mēnesis, tāpēc rodas jautājums, ko no pasaules kausa ieguvēja varētu sagaidīt sezonas sākumā.

# Maijā piedzīvotais kritiens no riteņa pasaules čempionam skiatlonā atstāja iespaidu uz gatavošanos līdz jūnijam. Turklāt krievu slēpotājam vasarā radās problēmas ar ahileja cīpslu.

# Ar to visas likstas Krievijas izlases līderim nebeidzās. Pagājušo sestdien viņam nācās veikt augšžokļa operāciju, jo nepareizi tika ārstēts nervu kanāls zobam, kā rezultātā bija izveidojusies cista, kas ļoti traucēja. Līdz ar to Boļšunovam būs vajadzīgas vēl desmit dienas atjaunošanās procesam.

# Tā kā līdz pasaules kausa sezonas sākumam palikušas piecas nedēļas, bažas radušās par viena no labākā pasaules slēpotāja iespējamo formu sezonas sākumā. It kā jau nekas kritisks nav bijis, bet mierīgi kā citus gadus arī nav bijis.

# Pagājušo sezonu Boļšunovs iesāka lieliski. Kamēr pirmajā posmā vēl piedalījās norvēģi, tad Boļšunovs zaudēja Johannesam Klēbo, bet turpinājumā skandināvu prombūtnē viņš krāja vienu uzvaru pēc otras.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС – новости спорта, футбол,...

     [+] [-]

, 2021-10-23 19:26, pirms 2 gadiem
Dopings pavisam nomocījis utaino..