Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Krīhmairs izcīna uzvaru Pasaules kausa sacensībās nobraucienā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Krīhmairs izcīna uzvaru Pasaules kausa sacensībās nobraucienā
Vincents Krīhmairs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Austrijas kalnu slēpotājs Vincents Krīhmairs piektdien Kicbīelē izcīnīja uzvaru Pasaules kausa sacensībās nobraucienā.

Slavenajā Štraifa trasē Krīhmairs finišēja vienā minūtē un 56,16 sekundēs jeb 0,23 sekundes ātrāk par otrās vietas ieguvēju Floriānu Šīderu no Itālijas, kurš savukārt bija astoņas sekundes simtdaļas ātrāks par šveicieti Nīlsu Hintermanu.

"Šī trase ir leģendāra, man, kā austriešu kalnu slēpotājām tās ir pašas svarīgākās sacensības. Centos, braucu uz maksimumu. Nebija perfekts brauciens, taču pietiekami labs," teica Krīhmairs, kurš šajā sezonā vienīgais no austriešiem spējis uzvarēt kādā no Pasaules kausa sacensībām.

Pasaules kausa kopvērtējuma līderis Marko Odermats izvairījās no kritiena un samierinājās ar 54.vietu. Šveicietis savainoja kreisās kājas ceļgalu un sestdien nestartēs nobrauciena sacensībās.

Tāpat neveiksmīgu braucienu aizvadīja norvēģis Aleksanders Omods Kilde, kurš guva 16.pozīciju.

Izmantotie resursi:
LETA