Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Šifrina Andorā svin karjeras 21. uzvaru Pasaules kausā milzu slalomā

Agris Suveizda

Šifrina Andorā svin karjeras 21. uzvaru Pasaules kausā milzu slalomā
Mikeila Šifrina. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AP. Titulētā ASV kalnu slēpotāja Mikeila Šifrina svētdien Andorā bija ātrākā Pasaules kausa sezonas pēdējās milzu slaloma sacensībās un svinēja 21.uzvaru savā karjerā attiecīgajā disciplīnā.

Šifrina abu braucienu summā finišēja minūtē un 55,88 sekundēs un uzvarēja septītajās no pēdējām astoņām milzu slaloma sacensībām.

Otro vietu, atpaliekot 0,06 sekundes, ieņēma norvēģiete Luīze Stjernesunna, kura pirmo reizi kāpa uz goda pjedestāla, kamēr Kanādas kalnu slēpotāja Valērija Grenjē piekāpās Šifrinai 0,2 sekundes un ierindojās trešajā pozīcijā.

Savukārt bijusī pasaules čempione francūziete Tesa Vorlija finišēja 11.vietā un pēc sacensībām paziņoja, ka tas bija viņas karjeras pēdējais starts.

Šifrina šosezon izcīnīja ne tikai Lielo kristāla globusu, uzvarot Pasaules kausa kopvērtējumā, bet arī tika pie Mazā kristāla globusa slalomā un milzu slalomā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-03-20 12:55, pirms gada
Gaidām jaunu sezonu!
Lai atgriežas kombinācija!

     [+] [-]

, 2023-03-20 14:03, pirms gada
Popoviča, Ļutiča, Elfmane, tā pati Grenjē. Ceram, ceram. Liensbergerei būs Māzes-Vlhovas bijušais treneris, cerība gan, ja pati kļūs lokanāka. Šogad pavisam stīva.