Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Gasūna sākusi publisku līdzekļu vākšanu sezonas aizvadīšanai

Ints Megnis
Ints Megnis

Gasūna sākusi publisku līdzekļu vākšanu sezonas aizvadīšanai
Lelde Gasūna. Foto: Dāvis Ūlands/f64

Latvijas labākā kalnu slēpotāja Lelde Gasūna sākusi publisku līdzekļu vākšanu, lai varētu aizvadīt šo sezonu.

Latvijas labākais vīru kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks finanšu trūkuma dēļ pieņēmis lēmumu šo sezonu izlaist. Savukārt Gasūna sezonas sākumu izlaidusi traumas dēļ, bet pašlaik jau sākusi treniņus uz sniega un janvāra sākumā cer atgriezties sacensību apritē. Paralēli tam sportiste uzsākusi līdzekļu vākšanu portālā "makeachamp.com", lai varētu aizvadīt sezonas otro pusi.

"Esmu Lelde. Un vēlos lūgt Tavu atbalstu, lai varētu turpināt darbu ar komandu Pasaules kausa sasniegšanā. Esam izdarījuši jau vairāk kā 80% no nepieciešamā un pašlaik vienīgais, kas attur no rezultāta ir finanšu iztrūkums. Iegūtais finansējums tiks izmantots startiem Pasaules un Eiropas kausa posmos 2018./2019. gada sezonā," pieteikumā raksta sportiste, paužot, ka tic 5000 palīdzīgām rokām.

"Kopš pirmās reizes uz slēpēm, vienmēr mana prioritāte ir bijis slēpošanas treniņš un viss pārējais tika tam pakārtots. Uzsākot savas slēpošanas gaitas Siguldas kalnos un lejās, spēju piepildīt savu lielāko sapni startēt un pārstāvēt savu valsti Ziemas olimpiskajās spēlēs, Pasaules un Eiropas kausa posmos," saka Gasūna, paužot, ka starptautiskās sacensībās uz goda pjedestāla kāpusi 45 reizes. Tāpat viņas kontā ir 22. vieta Pasaules kausa posmā un 17. vieta Eiropas kausā. "Esmu droša, ka varam sasniegt Pasaules labāko braucēju topu."

"Vecāku ievirzīta un atbalstīta - iesākumā. Pakāpeniski gadu laikā veidojoties sadarbībai ar "International Ski Team", man tika dota iespēja startēt dažāda līmeņa starptautiskās sacensībās, sasniedzot 45 pjedestālus. Nākamais pakāpiens bija startēšana Eiropas un Pasaules kausos, kur esmu uzrādījusi vērā ņemamus rezultātus, tāpēc komandas atbalstīta vēlos turpināt iesākto darbu uz labāko kalnu slēpotāju topu," vēsta latviete. "Es ticu, ka ar savu piemēru iedrošināšu gan jaunos sportistus, gan tos, kas jau ir cīņā, turpināt savas gaitas sportā un sasniegt visus izvirzītos mērķus."

Kā savus atbalstītājus Gasūna nosauc "International Ski Team", kas sniedz atbalstu treniņu un sacensību procesā, slēpju ražotāju "Augment" un Latvijas Slēpošanas federāciju, kas kopā ar saviem atbalstītājiem segs izmaksas sportistes dalībai februārī paredzētajā pasaules čempionātā.

Gasūna ziedotājiem sola dažādus bonusus. Katrs, kurš ziedos 25 eiro, tiks pieminēts viņas Facebook lapā, kā arī saņems sportistes bildi ar autogrāfu, par 100 eiro tiks pie sportistes īpaši izstrādātas četru nedēļu treniņprogrammas, bet, piemēram, par 300 eiro Gasūna uzstāsies ar lekciju ziedotāja skolā, uzņēmumā vai pasākumā, kamēr 500 eiro dos iespēju pavadīt dienu uz kalna ar sportisti.

Kā kampaņas mērķi Gasūna izvirzījusi 10 000 eiro savākšanu. Ar kampaņu iepazīties un ziedot iespējams ŠEIT.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-11 23:19, pirms 5 gadiem
Priekš kam tas viss? Varbūt vērts nevis meklēt sponsorus otrā piecdesmitnieka vietām starptautiskos kalnu slēpošanas mačos, bet gan meklēt vietu, kur godīgi strādāt kädu valstij vajadzīgu darbu. Lai kalnu slēpošana paliek privātām emocijām un par savu naudu!

  +2 [+] [-]

, 2018-12-12 00:02, pirms 5 gadiem
Lai iet uz skeletonu. Pasaules desmitnieks momentā, var pat netrenēties

  +2 [+] [-]

, 2018-12-12 01:31, pirms 5 gadiem
Katrs var rīkoties kā vēlas, un neredzu šeit neko nosodāmu - ne centa no valsts kases. Vēlies, palīdzi. Nevēlies, nepalīdzi.
Ticu, ka izdosies savākt šo niecīgo summu. Amen!

     [+] [-]

, 2018-12-12 02:56, pirms 5 gadiem

     [+] [-]

, 2018-12-12 07:32, pirms 5 gadiem
Priekšpēdējā rindkopa ir smieklīga. Man pat nebija ne jausmas, kas ir Gasūne, un, domāju, daudziem citiem tāpat. Viņa tiešām jūtas kā tāda zvaigzne?