Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Šifrina pasaules čempionātā kalnu slēpošanā nepiedalīsies nobraucienā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Šifrina pasaules čempionātā kalnu slēpošanā nepiedalīsies nobraucienā
Mikeila Šifrina. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. ASV sportiste Mikeila Šifrina pasaules čempionātā kalnu slēpošanā nepiedalīsies nobrauciena disciplīnā.

Šifrina otrdien vien apskatīja trasi pirms nobrauciena treniņu sesijas atklāšanas, nepiedaloties treniņā, bet trešdien viņa startēs supergigantā.

Pēc tam supergigantā viņa arī veica dažus nobraucienus.

Šifrina pirmdien kombinācijas sacensībās slalomā kļūdījās vārtu izbraukšanā un tika diskvalificēta.

Pēc supergiganta amerikāniete nākamās nedēļas beigās plāno startēt arī sev iecienītākajos milzu slalomā un slalomā. Šifrina pieļāva nelielu varbūtību, ka startēs arī nobraucienā, taču ir nolēmusi to nedarīt.

Pasaules kausa līdere nobraucienā itāliete Sofija Godža bija labākā treniņu sesijā.

"Laiks neatspoguļo manas sajūtas, jo trases augšējā daļā, kas ir pilna ar nelīdzenumiem, dažās vietās braucu nedaudz par platu. Tas pats bija arī trases vidū," teica Godža. "Skaidrs, ka tā ir trase, kas ir rūpīgi jāizpēta. Ir jābūt pareizai intensitātes un taktikas kombinācijai," uzsvēra kalnu slēpotāja.

"Par laimi pirms sacensībām sestdien ir vēl divi treniņi, kuri notiks pamīšus ar supergigantu," piebilda Godža. "Nākamajās dienās man ir daudz ko pētīt un vizualizēt."

Godža treniņos par 0,26 sekundēm apsteidza komandasbiedreni Elenu Kurtoni un par 0,44 sekundēm - divkārtējo pasaules čempioni slovēnieti Ilku Štuhecu.

Pasaules čempionāts kalnu slēpošanā Francijas kalnu kūrortos Kurševelā un Meribelā norisināsies līdz 19.februārim.

Izmantotie resursi:
LETA