Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Īsi pirms sezonas kamaniņu izlase aizvadīs treniņnometni Oberhofā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Īsi pirms sezonas kamaniņu izlase aizvadīs treniņnometni Oberhofā
Kristers Aparjods. Foto: Mareks Gaļinovskis|FIL

Latvijas Kamaniņu sporta federācija informē, ka īsi pirms jaunās sezonas sākuma izlases sportisti dosies uz Vācijas Oberhofas trasi, lai līdz 27. novembrim aizvadītu treniņnometni. Jaunā sezona 3. un 4. decembrī sāksies ar posmu Insbrukā.

Latvijas Kamaniņu sporta federācija informē, ka kamaniņu izlase pirms pirmā pasaules kausa posmā Insbrukas trasē Austrijā aizvadīs treniņnometni Vācijas Oberhofas trasē. Tā sākotnēji bija plānota oktobrī, taču trases bojājumu labošanas dēļ tika pārcelta. Oberhofā kamaniņu izlase trenēsies līdz 27. novembrim, pēc kā tā dosies uz Austrijas pilsētu Insbruku un gatavotos pasaules kausa pirmajam posmam.

Tiek ziņots, ka Latvijas kamaniņu izlase uz Oberhofu devusies pilnā sastāvā. Tas nozīmē, ka uz pēdējo treniņnometni pirms jaunās sezonas devušies Gints Bērziņš, Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode, Sigita Bērziņa, Mārtiņš Bots ar Robertu Plūmi, Eduards Ševics-Mikeļševics ar Lūkasu Krastu, Anda Upīte ar Saniju Ozoliņu, kā arī juniora Frančeska Bona.

Jaunā sezona sāksies nākamajā nedēļas nogalē - 3. un 4. decembrī. Pirmajā dienā paredzētas divnieku sacensības dāmām un kungiem, kā arī sieviešu individuālās sacensības, bet otrajā dienā vīriešu individuālās sacensības, divnieku sprinta kauss un sprinta kauss individuālajās sacensībās.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu sporta federācija