Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rinkam ceturtā vieta Nāciju kausā kamaniņu sportā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rinkam ceturtā vieta Nāciju kausā kamaniņu sportā
Kaspars Rinks. Foto: FIL

LETA. Latvijas kamaniņu braucējs Kaspars Rinks piektdien Sanktmoricā Pasaules kausa (PK) posmā kamaniņu sportā ieņēma ceturto vietu Nāciju kausa sacensībās un kvalificējās pamatsacensībām.

Rinks trasi veica minūtē un 6,403 sekundēs, piekāpjoties uzvarētājam Leonam Feldereram no Itālijas 0,545 sekundes.

Otro vietu ieņēma vācietis Timons Grankanjolo, kurš atpalika no itāļa 0,082 sekundes, bet Rumānijas kamaniņu braucējs Valentins Kretu zaudēja labākā rezultāta īpašniekam 0,326 sekundes un noslēdza labāko trijnieku.

Pamatsacensībās vietu jau ir nodrošinājuši Gints Bērziņš un Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, kā arī Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa, kā arī Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Pasaules kausa sacensībās sestdien sacentīsies vīriešu un sieviešu divnieki, kā arī vīriešu vieninieki, bet svētdien trasē dosies sievietes vieniniekos, kā arī tiks aizvadīta komandu stafete.

Nākamnedēļ Vinterbergas trasē paredzēts pēdējais Pasaules kausa posms.