Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Tīruma: "No mērķa neatkāpšos"

Jānis Pārums

Tīruma: "No mērķa neatkāpšos"
Maija Tīruma
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kamaniņu braucēja Maija Tīruma pēc Pasaules kausa (PK) ceturtā posma Lillehammerē, sniedzot komentāru portālam Sportacentrs.com, izvērtē savu sniegumu, kā arī uzsver, pie kā jāpiestrādā laikā, kamēr PK kalendārā ir pauze.

"Sākumā šķita, ka Lillehammeres posmam vajadzētu aizritēt bez lielām problēmām, bet kad nobraucu pirmo treniņu, sapratu, ka būs savādāk, jo virāžu profili bija diezgan mainījušies un bija jāmeklē jauni varianti, kā to izbraukt," sacīja Maija Tīruma. "Arī kamanas neslīdēja tik ātri kā vajadzētu. Iespējams tāpēc, ka trase nebija gluda un virāžu ieejas un izejas nebija izskrāpētas. Bet būtu muļķīgi sūdzēties, trase taču visiem viena un tā pati."

Sportiste uzsvēra, ka ar Lillehammerē izcīnīto desmito vietu nav apmierināta: "Pirmajā braucienā pieļāvu nelielu kļūdiņu, tāpēc ar savu sniegumu šajā posmā nevaru būt apmierināta. Taču arī desmitā vieta ir jāizcīna. Pēc sacensībām, analizējot braucienu laikus, secināju, ka pat nepieļaujot to kļūdu pirmajā braucienā, būtu tikai vietu augstāk. Šonedēļ un nākamnedēļ esam Latvijā, cītīgi strādāsim pie kamanām un mēģināsim uzlabot."

"Vēl viena lieta, kam vajadzētu pievērst uzmanību šajās divās [brīvajās] nedēļās ir starts," piebilda Tīruma. "Četri posmi jau aizvadīti, četri vēl priekšā, pagaidām kopvērtējumā esmu devītā. Mans mērķis joprojām ir pirmais sešinieks un no mērķa nedomāju atkāpties, tik viegli parasti nepadodos. Iešu līdz galam un cīnīšos."

     [+] [-]

, 2009-12-16 11:31, pirms 15 gadiem
Sūdīgi šogad mums kamanas iet

  +2 [+] [-]

, 2009-12-16 12:40, pirms 15 gadiem
Vaacieteem ir kamanas, mums tikai ragavas...

     [+] [-]

, 2009-12-16 14:13, pirms 15 gadiem
Varbut kads SPONSORS vismaz tagad pirms Olimpiskajam spelem var iepirkt kadu labu sliedi????? un tad publicitate ar uzviju garanteeta!

     [+] [-]

, 2009-12-16 20:33, pirms 15 gadiem
Mūsu ragavām,lai tās kļūtu par kamanām,sliedi iepirkt ir mazliet par vēlu.Tas bija jādara pagājušo sezon.Un pirms Olimpiādes neviens neko jēdzīgu nepārdos, ne par kādu naudu,lai arī ,ja nu tiešām notiktu brīnums,un uzrastos sponsors šādām vajadzībām.Nu vienīgi ja Rubenis ,par savu veco Olimpisko prēmiju, kaut ko laicīgi ir iepircis,un izvilks ārā no savas kastes dziļumiem īsi pirms galvenā pasākuma.