Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bjerndālens: "Izšāvu nejauši..."

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bjerndālens: "Izšāvu nejauši..."
Ūle Einārs Bjerndālens
Foto: AP

Pēc Pasaules kausa izcīņas 12.5 kilometru iedzīšanas vīriešiem sacensību uzvarētājs Ūle Einārs Bjerndālens atzina, ka vienīgā šodien šaušanā pieļautā kļūda būtu varējusi arī nebūt, ja vien... viņš neizšautu nejauši brīdī, kad nemaz to nevēlējās.

Ūle Einārs Bjerndālens: "Iedzīšana kļuvusi smagāka nekā tā bija pirms četriem vai pieciem gadiem. Līmenis ir audzis. Atliek pieļaut vienu kļūdu, un citi sportisti nekavējoties tevi apsteigs. Vadošā pozīcija nekad nav droša. Šīs dienas mana vienīgā šaušanas kļūda bija ļoti pārliecinoša, lode bija tālu no mērķa - vienkārši es no šautenes izšāvu nejauši. Vispār šaušana Rūpoldingā ir īpaši grūta, jo līdzjutēji atrodas ļoti tuvu. Taču man šeit patika. Par Ingmāra Stenmarka rekordu [86 uzvaras, Ūlem šobrīd 84] nedomāju, koncentrējos tikai sacensībām. Gribu turpināt tādā pašā garā un tad jau rekords pats no sevis kritīs."

Emils Hegle Svendens: "Šodien biju savā labākajā sportiskajā formā. Tāpat kā Ūle, pieļāvu vienu kļūdu šaušanā, un tas ir normāls rādītājs. Galu galā Ūlem zaudēju tikpat daudz, cik bija startā, un tas nevar nepriecēt."

Dominiks Landertingers: "Protams, zināju par Karla Johana Bergmana līdzšinējiem panākumiem [Landertingers ar Bergmanu no pēdējās šaušanas izslēpoja kopā, taču austrietis cīņā par bronzu izrādījās krietni ātrāks]. Pēdējo apli veicu tik ātri, cik vien spēju."

Ātruma ziņā šodien labākais bija norvēģis Ronijs Hafsas. Otrais šajā ziņā bija Larss Bergers, bet Bjerndālens un Svendsens tikai attiecīgi 13. un 11. vietā. Starp citu, tīri uzrādītā laika ziņā (neskaitot sprinta radītos atstatumus starp sportistiem) labākais šodien bija Bergers. Viņš šodien neierasti sev četrās šaušanās kļūdījās tikai divreiz un no 33. vietas (tātad startēja vēl aiz Ilmāra Briča) beigās pacēlās uz 7. pozīciju.

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +9 [+] [-]

, 2009-01-18 23:50, pirms 15 gadiem
mums reizem gadās tā- ja trāpa, tad kkas nejauši izdariits
piedodat, ka apceļu bik savus sportistus, esmu patriots, bet reizēm tie rezultati biatlona liek smieties no bēdām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-18 23:56, pirms 15 gadiem
dragoo rakstīja: mums reizem gadās tā- ja trāpa, tad kkas nejauši izdariits
piedodat, ka apceļu bik savus sportistus, esmu patriots, bet reizēm tie rezultati biatlona liek smieties no bēdām
Diemžēl jāpiekrīt,ka Latvijas biatlons liek no nevarības un nespēka kaukt!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-18 23:58, pirms 15 gadiem
Bricis ar šodien nejauši ceturtajā šautuvē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja