Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Noinere - pirmā lēdija biatlonā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Noinere - pirmā lēdija biatlonā
Magdalēna Noinere
Foto: www.magdalena-neuner.de

Magdalēnu Noineri Vācijā dievina - pat vairāk nekā futbolistus! Iemeslu pietiek - uzrāda lieliskus rezultātus, labi izskatās, apburoši smaida un ir ļoti vienkārša kontaktējoties.

Noinerei ir tikai 21 gads, taču viņa ir jau seškārtēja pasaules čempione! Šajā sezonā līdz šim viņai nebija veicies... līdz Rūpoldingas posmam. Tajā Noinere triumfēja trīsreiz (stafetē, sprintā un iedzīšanā), un beidzot vāciete atkal ir topā. Interesanti, ka tieši Rūpoldingā Noinere savulaik debitēja Pasaules kausa izcīņā. Tas bija pirms trim gadiem un savā pirmajā startā jaunā sportiste palika 41. vietā. Toreiz viņa raudāja un gribēja uz visiem laikiem mest pie malas šauteni un slēpes... Toties šobrīd Noinere ir seškārtēja pasaules čempione, pagājušās sezonas kopvērtējuma uzvarētāja un ceļā uz viesnīcu pēc sacensībām viņu pavada apsargi. Un ja biatloniste kaut kur piestāj, tad viņu uzreiz ieskauj grupa interesentu.

Kādu reizi Noinere autogrāfu medniekiem parakstīja 1500 kartītes, pie tam katru ļoti akurāti. Tikmēr viņas tautietis Mihaels Graiss iztiek ar tādu kā vārda, uzvārda abreviatūru. Šādos sīkumos Noinere allaž ir nevainojama. Viņa saka: "Ļoti reti jāaizrāda faniem par kādu robežu pārkāpšanu." Bijušais biatlonists, bet tagad TV kanāla komentētājs Riko Gross apliecina: "Tas ir apbrīnojami - kā visi līdzjutēji koncentrējas tieši uz Noineri. Taču jāatzīst, ka viņai ir viss, lai radītu šādu kultu - veiksmīga, izskatīga un paliek vienkārša."

Rūpoldingā Noinerei pirmo reizi uzticēja skriet stafetes pēdējo posmu, kas šķita unikāls eksperiments, zinot viņas netabilitāti šaušanā. Tomēr šoreiz viss bija labākajā kārtībā, un Noinere noturēja vadību, ļaujot Vācijas izlasei pirmo reizi šajā sezonā apsteigt Krieviju. Viņa atzina, ka nekas cits jau neatlika, kā skriet pēdējo posmu, jo šādu vēlmi izteica galvenais treneris Uve Musigangs. Tiesa, Noinere ieteica viņam pasaules čempionātā un nākamgad arī Olimpiskajās spēlēs izvēlēties šim uzdevumam kādu citu - vairāk pieredzējušu. Gaidāmajā pasaules čempionātā pēdējo posmu Vācijai veiks Andrea Henkele vai Kati Vilhelma.

Interesants ir arī Noineres hobijs - mājās muzicēt, spēlējot arfu. Tagad jau dažreiz pat tiek rīkoti koncerti. Pirms sezonas tas notika kādā Minhenes viesnīcā un sanāca 400 klausītāju. Tāpat sportiste kā vēstnesis piedalās palīdzības programmā sirgstošajiem ar insultu. Vēl viena viņas aktivitāte ir 2011. gada pasaules futbola čempionāta sievietēm reklamēšana - kopā ar Francu Bekenbaueru un Angelu Merkeli viņa piedalās dažādās akcijās. Lai gan Noinere pelna lielu naudu arī ar reklāmām, viņa uzstāj: "Sports man paliek pirmajā vietā."

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +7 [+] [-]

, 2009-01-20 01:25, pirms 15 gadiem
ja interesē varat paskatīties : magdalena-neuner.de: Galerie - - Offizielle Homepage von Magdalena...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-20 02:45, pirms 15 gadiem
smuka jau ir tas tiesa un kā slēpo prieks skatīties.

  -4 [+] [-]

, 2009-01-20 07:27, pirms 15 gadiem
Nu nevajag jau pārspīlēt, tomēr futbolisti ir krietni populārāki par jebkuru cita sporta veida pārstāvi, Vācijā jau noteikti

  +1 [+] [-]

, 2009-01-20 07:46, pirms 15 gadiem
taadeelj jau ir uzraxtiitss , ka ---> Noinere - pirmā lēdija biatlonā neviss futbolaa u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-20 08:09, pirms 15 gadiem
Ļoti simpātiska

  -1 [+] [-]

, 2009-01-20 09:17, pirms 15 gadiem
miegs naktīs nenāk?

  +2 [+] [-]

, 2009-01-20 09:20, pirms 15 gadiem
ahhh, Magdalēna (inlove)

  +2 [+] [-]

, 2009-01-20 11:56, pirms 15 gadiem
gandrīz neticās, ka šī simpātiskā meiča var stundām ilgi kačāt fizisko un rīt sviedrus un putekļus visu cauru gadu, nevis tikai ģērbties, sukāties un krāsoties. Ir laba.