Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bjerndālens: "Novēlu Pasaules kausu Svendsenam"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Bjerndālens: "Novēlu Pasaules kausu Svendsenam"
Ūle Einārs Bjerndālens
Foto: AFP

Pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņas sprinta sacensībās interesantus komentārus šodien sniegusi Norvēģijas biatlona zvaigzne Ūle Einārs Bjerndālens. Viņš atzinis, ka pašam svarīgākais būs pasaules čempionāts, bet Pasaules kausu labprāt redzētu nonākam tautieša Emila Hegles Svendsena rokās.

Ūle Einārs Bjerndālens: "Uzvara ceturtdienas stafetē mūsu komandai nozīmēja daudz. Lieliski, ka viss tā notika. Tā uzvara deva mums grūdienu. Man šajā sezonā svarīgākais būs pasaules čempionāts, īpaši pēc tik smaga sākuma. Ceru, ka Emils [Svendsens] iegūs Pasaules kausu. Viņš ir pelnījis šo uzvaru. Pēc pasaules čempionāta vēl būs daudz sacensību, un līdera dzeltenā krekliņa liktenis var izšķirties pašās beigās. Ceru, ka pats arī par to pacīnīšos, taču konkurēt ar Emilu un Tomašu Sikoru būs grūti.

Olimpisko spēļu mērķi? Galvenais, lai Vankūverā būtu labā formā. Viss pārējais izšķirsies uz vietas. Domāju, ka sacensībās piedalīšos līdz 2014. gadam. Tobrīd man būs tikpat gadu, cik šobrīd Halvardam Hanevoldam [39 - aut.piez.]. Uzskatu, ka pēc tam man jākļūst par treneri.

Slēpošanā npieciešams ātrums, bet biatlonā ātrums, talants un pareizi uzstādīta galva. Dominikam Landertingeram [jaunais austrietis šodien pirmo reizi karjerā kāpa uz goda pjedestāla - aut.piez.] un Svendsenam tas viss ir. Es to pamanīju jau sen."

Landertingers sacīja: "Šaušana, ātrums, slēpes - viss sakrita. Tā bija ideāla diena. Tā ir neaprakstāma sajūta, kad uz goda pjedestāla stāvi kopā ar tādāma zvaigznēm kā Bjerndālens un Svendsens. Pēc otrās šaušanas biju drošs, ka varu tikt trijniekā. Mani ar izcīnīto otro vietu apsveica Bjerndālens, tā ka man ir ar ko lepoties!"

Atgādinām, ka rīt Rūpoldingā norisināsies iedzīšanas sacensības gan sievietēm (13:15), gan vīriešiem (16:00). Latviju pārstāvēs tikai Ilmārs Bricis (no 31. vietas), bet Madara Līduma neizmantos iespēju startēt no pēdējās 60. vietas.

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +7 [+] [-]

, 2009-01-17 23:20, pirms 15 gadiem
Ūle mūs priecēs vēl 5 gadus, tas ir super vērot tādu biatlona leģendu darbībā !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-17 23:22, pirms 15 gadiem
viņš jau tā katru gadu ziedo pasaules kausu par labu čempim. Skaidri pateicis savas prioritātes un to parasti arī dabū
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 23:29, pirms 15 gadiem
nu es domaju Ole to saka tikai tapec ka vinjam vienmer ir taa tradicija panjemt atvalinajumu pirsm cempja pasam pagatavoties un tad atgriezties ztpakal uz sacensibam ar jaunu ekipejumu un atram kajam!parasti vinjs pirms atvalinajuma iekraja pietiekami punktus lai ari kad atgriezas butu turpat bet nu sobrid vinjs jau tagad ir 3...

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 23:36, pirms 15 gadiem
Pasaules kausu Bjerndālens ieguvis piecas reizes.
Pilns iespaidīgais sasniegumu saraksts: en.wikipedia.org: Ole Einar Bjørndalen - Wikipedia, the free...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-17 23:37, pirms 15 gadiem
uule ir zveers iista legenda!!!!!! fascinee sis sportists

  +2 [+] [-]

, 2009-01-17 23:44, pirms 15 gadiem
я один прослеживаю намек в его интервью о том что для Ханеволда этот сезон последний?