Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas vīriešu izlase Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijā zaudē Igaunijai

Latvijas vīriešu izlase Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijā zaudē Igaunijai
Latvijas vīriešu kērlinga izlase. Foto: CC RIGA/Team Truksans

LETA. Latvijas vīriešu kērlinga izlase otrdien Lielbritānijā Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijas piektajā mačā ar 3:7 zaudēja Igaunijai.

Latvijas izlase ar skipu Mārtiņu Trukšānu, kā arī Jāni Klīvi, Aivaru Avotiņu un Sandri Buholcu sastāvā pēc četriem endiem bija vadībā ar 2:1, bet nākamajos divos zaudēja četrus punktus, kas pretiniekiem ļāva nostiprināties vadībā.

Ar trim uzvarām piecās spēlēs Latvija A grupā ieņem ceturto vietu astoņu komandu vidū.

Iepriekš Latvijas kērlingisti ar 8:6 uzvarēja Beļģiju, ar 4:11 zaudēja Dānijai, ar 11:3 pārspēja Portugāli un ar 6:5 pieveica Portugāli.

Latvieši Pertā trešdien tiksies ar Ungāriju, bet ceturtdien - ar Franciju.

Iepriekšējā gadā latvieši B divīzijā finišēja ceturtajā vietā.

Pertā Eiropas čempionāta B divīzijas turnīrā spēlē arī Latvijas sieviešu izlase.


Kendija Aparjode. Foto: Josef Plaickner
3

Aparjode šosezon varētu startēt arī kamaniņu divniekos

Latvijas kamaniņu braucēja Kendija Aparjode nākamsezon cer startēt gan sev ierastajās vieninieku, gan nesen ieviestajās divnieku ekipāžu sacensībās, portālam Sportacentrs.com pastāstīja Latvijas kamaniņu izlases galvenais treneris Zintis Šaicāns.
Andrejs Rastorgujevs. Foto: Nordic Focus
15

Rastorgujevs un Bendika par rezultātiem PČ vasaras biatlonā tikuši pie lielām prēmijām

Latvijas vadošie biatlonisti Andrejs Rastorgujevs un Baiba Bendika par sasniegto pasaules čempionātā vasaras biatlonā tikuši pie lielām prēmijām no Starptautiskās biatlona savienības (IBU), raksta ''Delfi.lv''.
Baiba Bendika. Foto: LBF
2

Bendika uzvar PČ vasaras biatlonā sacensībās ar kopēju startu

LETA. Latvijas sportiste Baiba Bendika svētdien Igaunijā pasaules čempionātā vasaras biatlonā izcīnīja pirmo vietu desmit kilometru sacensībās ar kopēju startu.