Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu izlase Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijā piekāpjas Polijai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas sieviešu izlase Eiropas kērlinga čempionāta B divīzijā piekāpjas Polijai
Foto: Latvijas Kērlinga asociācija

LETA. Latvijas sieviešu kērlinga izlase otrdien Lielbritānijā Eiropas čempionāta B divīzijas spēlē piedzīvoja neveiksmi.

Savā sestajā mačā Latvijas kērlingistes ar 3:8 zaudēja Polijai.

Pēc pirmā enda vadībā bija Latvija ar 1:0, taču nākamajos trīs endos polietes tika pie četriem punktiem un pārņēma vadību.

Nākamajos četros endos Latvija tika pie vēl diviem punktiem, kamēr polietes iekrāja vēl četrus punktus, tiekot pie pārliecinoša panākuma.

Jau ziņots, ka turnīru Latvijas izlase ar skipu Evelīnu Baroni, kā arī Rēziju Ieviņu, Veroniku Apsi, Mariju Seļiverstovu un Letīciju Ieviņu sastāvā uzsāka ar uzvarām pār Ungāriju (7:5) un Beļģiju (12:2), trešajā mačā ar 4:6 piekāpās Anglijai, bet pēc tam ar 8:1 un 12:4 guva panākumus attiecīgi pār Slovēniju un Slovākiju.

Ar četrām uzvarām sešās spēlēs Latvija ieņem dalītu otro vietu desmit komandu turnīrā.

Trešdien latvietes tiksies ar Austriju un Somiju, bet ceturtdien - ar Lietuvu.

Iepriekšējā gadā latvietes startēja A divīzijā, deviņās spēlēs pie uzvarām netiekot.

Pertā B divīzijas čempionātā piedalās arī Latvijas vīriešu izlase, kura pirmdien ar 6:5 pārspēja Poliju, gūstot trešo uzvaru četros mačos.