Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu kērlinga izlase Eiropas B divīzijā sagrauj Slovēniju un Slovākiju

Agris Suveizda

Latvijas sieviešu kērlinga izlase Eiropas B divīzijā sagrauj Slovēniju un Slovākiju
Foto: Latvijas Kērlinga asociācija

20.nov., LETA. Latvijas sieviešu kērlinga izlase pirmdien Lielbritānijā Eiropas čempionāta B divīzijas spēlēs sagrāva Slovēniju un Slovākiju.

Savā ceturtajā mačā latvietes ar 8:1 pārspēja Slovēniju. Pēc pirmā enda vadībā ar 1:0 bija slovēnietes, bet turpinājumā punktus guva tikai Latvijas izlase, mačam noslēdzoties pēc sestā enda.

Otrā dienas spēlē latvietes ar 12:4 sagrāva arī Slovākiju. Spēli Latvijas komanda sāka ar trim gūtiem punktiem, otrajā endā gūstot vēl vienu punktu. Trešajā endā slovākietes vienu punktu atguva, taču Latvijas izlase atbildēja ar trim gūtiem punktiem ceturtajā un diviem punktiem piektajā endā, panākot 9:1. Slovākija nepadevās un nākamajā endā atspēlēja trīs punktus, taču Latvija ar to pašu atbildēja septītajā endā, un komandas vienojās atlikušos trīs endus nespēlēt.

Jau ziņots, ka turnīru Latvijas izlase ar skipu Evelīnu Baroni, kā arī Rēziju Ieviņu, Veroniku Apsi, Mariju Seļiverstovu un Letīciju Ieviņu sastāvā uzsāka ar uzvarām pār Ungāriju (7:5) un Beļģiju (12:2), bet trešajā mačā ar 4:6 nācās atzīt Anglijas pārākumu. Ar četrām uzvarām piecās spēlēs Latvija ieņem otro vietu desmit komandu turnīrā. Otrdien latvietes tiksies ar Poliju, trešdien - ar Austriju un Somiju, bet ceturtdien - ar Lietuvu.

Iepriekšējā gadā latvietes startēja A divīzijā, deviņās spēlēs pie uzvarām netiekot. Pertā B divīzijas čempionātā piedalās arī Latvijas vīriešu izlase, kura pirmdien ar 6:5 pārspēja Poliju, gūstot trešo uzvaru četros mačos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-11-20 22:14, pirms 11 mēnešiem
Evelīna malacīte!