Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Arī Godžijai otrā uzvara pēc kārtas

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Arī Godžijai otrā uzvara pēc kārtas
Sofija Godžija. Foto: AP

Pasaules kausa posmā kalnu slēpošanā, kas norisinās Leikluīzā (Kanāda), pārliecinošu uzvaru otro dienu pēc kārtas svinēja pagājušās sezonas labākā nobrauciena speciāliste Sofija Godžija no Itālijas, izvirzoties Pasaules kausa kopvērtējumā trešajā vietā.

Tāpat kā vīriešiem norvēģis Aleksandrs Kilde arī sievietēm Sofija Godžija izcīnīja uzvaru otro dienu pēc kārtas, vēlreiz pārliecinoši pārspējot tuvākās konkurentes, bet šoreiz ne ar tik milzīgu pārsvaru. Tā itālietei bija sestā uzvara pēc kārtas nobraucienā. Pagājušā sezonā decembrī un janvārī četras trešās vietas pēc kārtas izcīnījusī Brīzija Džonsone, šķiet, ir nolēmusi to pašu atkārtot šosezon ar otrajām vietām, jo otro dienu pēc kārtas viņa bija otra labākā aiz Godžijas.

Pēc pirmajā dienā iegūtās 5.vietas vakar trijniekā iekļuva pasaules čempione Korīna Sutere no Šveices, kura kopš februāra beigām uz pjedestāla nebija kāpusi. Visātrāk no visām iesākusī un pirmajos divos starpfinišos labākos laikus uzrādījusī austriete Kornēlija Hittere beigās ieņēma 4.vietu. Tikmēr otrajā dienā vēl sliktāk nostartēja Lara Guta-Behrami. Ja šveiciete pirmajā dienā bija dalītā 17.vietā, tad vakar palika ārpus divdesmitnieka.

Pasaules kausa posms kalnu slēpošanā, nobrauciens sievietēm, Leikluīza (Kanāda)

V.SportisteValstsRezultāts
1.Sofija GodžijaItālija1:48.42
2.Brīzija DžonsoneASV+0.84
3.Korīna SutereŠveice+0.98
4.Kornēlija HittereAustrija+1.16
5.Kristīne ŠeijereAustrija+1.33
6.Nadja DelagoItālija+1.34

Startēja 52, finišēja 51 dalībniece

Pasaules kausa kopvērtējums vīriešiem

V.SportisteValstsPunkti
1.Mikaela ŠifrinaASV365
2.Petra VlhovaSlovākija340
3.Sofija GodžijaItālija215
4.Andreja SlokaraSlovēnija210
5.Lēna DīraVācija201
6.Katarina LīnsbergereAustrija187

     [+] [-]

, 2021-12-05 14:05, pirms 2 gadiem
Lara Gut-Behrami ir tipiska blondīne, viņa ir antivaksere, kuru ziemeļamerikāņi piespieda vakcinēties, jo citādi netikt uz sacīkstēm...tagad viņai visas domas tikai par to - nomiršu vai nenomiršu no potes!...kādi tur var būt rezultāti slēpošanā, ja blondīnes galviņu nomoka šis?