Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Štāls: "Selvers uzvarēja pelnīti"

Jānis Celmiņš

Štāls: "Selvers uzvarēja pelnīti"
Austris Štāls
Foto: Renārs Buivids

"Mūsdienu volejbolā jau ir tā, ka uzvar komanda, kura labāk servē un pati tiek galā ar pretinieku servēm, tā bija arī šodien," pēc zaudējums "Schenker" līgas finālā portālam eSports.lv teica "Tartu Pere leib" klubā spēlējošais latvietis Austris Štāls.

Jau ziņojām, ka ar Igaunijas kluba "Selver" uzvaru šodien noslēgusies "Schenker" volejbola līgas ceturtā sezona. Finālā "Selver" klubs četros setos ar rezultātu 3:1 guva virsroku pār citu Igaunijas klubu "Tartu Pere leib". Pēc spēles portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza Tartu komandā spēlējošais latvietis Austris Štāls.

„Pirmie divi seti nebija sevišķi interesanti – viņi labi servēja, mēs neņēmām servi un arī paši neservējām. Trešajā setā viņiem serve nedaudz nomierinājās un mēs paši sākām servēt, līdz ar to setu noslēdzām savā labā. Arī ceturtajā bijām vadībā līdz pat seta vidum, bet tad Meresārs atkal uzservēja četras serves, viņi atguva vadību un uzvarēja. Viņi šodien bija labāki gandrīz visos komponentos un uzvarēja pelnīti. Mūsdienu volejbolā jau ir tā, ka uzvar komanda, kura labāk servē un pati tiek galā ar pretinieku servēm, tā bija arī šodien. Nevar teikt, ka viņi servēja pa kādu noteiktu spēlētāju, bet lai cik arī tas jocīgi neliktos viņi daudz saservēja pa mūsu libero,” pastāstīja Štāls.

Uz jautājumu, vai spēlētājs var būt apmierināts ar savu sniegumu Štāls bija lakonisks: „Vakar viss bija kārtībā, šodien gribējās labāk.”