Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Līdz spēlei ticējām, ka varam uzvarēt"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Līdz spēlei ticējām, ka varam uzvarēt"
Jānis Šmēdiņš, VK Rīga / Lāse-R
Foto: www.rigavolley.com

"Nebija servju uzņemšanas un līdz ar to arī uzbrukumā spēlējām slikti," pēc zaudējuma (0:3) "Schenker" volejbola līgas pusfinālā pret "Selver" klubu portālam eSports.lv teica VK "Rīga / Lāse-R" spēlētājs Jānis Šmēdiņš.

Jau ziņojām, ka šodien „Schenker” līgas pusfinālā „Rīga / Lāse-R” volejbolisti bija spiesti atzīt „Selver” kluba pārākumu un rīt spēlē par trešo vietu tiksies ar „Biolars / Ozolnieki” komandu.

Pēc zaudējuma īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza „Rīga / Lāse-R” kapteinis Jānis Šmēdiņš. „Nebija servju uzņemšanas un līdz ar to arī uzbrukumā spēlējām briesmīgi. Nezinu kāpēc, bet šajā zālē mums viss parasti beidzas ātri. Servju uzņemšanu te nespējam sakārtot. Trešā seta sākumā bijām vadībā, bet atkal pieļāvām vairākas kļūdas. Viņi labi servēja, bet jāņem vērā, ka pārējām komandām sastāvs visas sezonas garumā ir saglabājies, bet mums pamatīgas izmaiņas. Tas viss arī iespaido spēli. Ar šādu sastāvu var tik līdz pusfinālam, bet ja iekļūtu finālā, tas būtu pārsteigums. Līdz spēlei ticējām, ka varam vinnēt, bet kad sākās spēle viņiem bija pamatīgs pārsvars – Lāse jau vairākus gadus nevar pārkāpt pāri „Selver”, tas pats arī šoreiz,” pastāstīja Šmēdiņš.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-07 23:31, pirms 15 gadiem
vo, vo! Tik raibu laukumu neesmu nekur redzējis!

  +3 [+] [-]

, 2009-03-07 23:54, pirms 15 gadiem
Mālpilī ir līdzīgi.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-08 07:54, pirms 15 gadiem
Es zinu:mūsu izcilo meistarību servju uzņemšanā iznīdēja tri'bīnēs sēdpšais , igauņu uzaicinātais šamanis no Burjatijas.Jā ne tas, mēs būtu vinnējuši ar 4:0.

     [+] [-]

, 2009-03-08 09:55, pirms 15 gadiem
man prieks,ka beidzot to idiotu stropu visi ignoree,chalis vaaraas savaa sulaa un pats baigi prieciigs

     [+] [-]

, 2009-03-08 13:20, pirms 15 gadiem
KARDAAN,redzi,neignorē! Reaģē,liek mīnusus par taisnību,Uzvedas kā pāvi!Kas sunītim asti cels,ja ne pats.....Baigais apmierinājums:pašiem sevi slavēt...Pat tu neignorē....Ja kāds arī var būt ignorē,tad tev līdzīgi sarūsējuši dzelzs kluči konstantīni...

     [+] [-]

, 2009-03-08 13:24, pirms 15 gadiem
Ko tu kardaan neieej Celmiņa raksta komentāros:....zaudē arī rīdzinieki.....?