Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Visu izšķīra vājā servju uzņemšana"

Jānis Celmiņš

Deveikus: "Visu izšķīra vājā servju uzņemšana"
Jurijs Deveikus (cenrā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Abos pusfinālos Latvijas klubu galvenais zaudējumu iemesls bija vājā servju uzņemšana," pēc zaudējuma "Tartu Pere leib" komandai "Schenker" volejbola līgas pusfinālā un otra pusfināla starp "Rīga / Lāse-R" un "Selver" noskatīšanās portālam eSports.lv pastāstīja VK "Biolars / Ozolnieki" galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Jau ziņojām, ka Ozolnieku klubs šodien "Schenker" līgas pusfinālā ar 0:3 piekāpās līgas regulārā čempionāta uzvarētājiem "Tartu Pere leib" volejbolistiem. Īsi pēc otrā pusfināla, kurā zaudējumu pret "Selver" klubu piedzīvoja arī VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti īsu komentāru portālam eSports.lv sniedza Ozolnieku kluba galvenais treneris Jurijs Deveikus.

"Es uzskatu, ka mēs šodien nospēlējām savā līmenī. Abas komandas labi spēlēja aizsardzībā, bet mūsu pretinieki labāk tika galā ar servju uzņemšanu. Tāpat labi spēlēja Tartu kluba diagonāles pozīcijas spēlētājs Olivers Venno, ar viņu galā netikām. Tartu komanda mūs pilnīgi ne ar ko nepārsteidza, viss bija kā plānots. Zinājām, ka šī spēle nebūs viegla, gatavosimies rītdienai," pastāstīja Deveikus.

Lūgts komentēt otrā pusfināla iznākumu treneris teica: "Arī rīdziniekiem uzņemšana šodien bija tālu no vēlamās. Lai cīnītos ar tādi komandu kā "Selver" ir jāspēlē tuvu maksimumam, bet Rīgas klubam šodien tas neizdevās. Arī servēs viņi kļūdījās pārāk bieži. Rezumējot abu spēļu rezultātus varu teikt, ka visu izšķīra servju uzņemšana."

Rīt Rīgas un Ozolnieku klubi cīnīsies par trešo vietu, bet "Selver" un "Tartu Pere leib" tiksies līgas finālā.

     [+] [-]

, 2009-03-07 20:50, pirms 15 gadiem
Zel ka neviens LAT klubs neciniisies par uzvaru bet ko stipram padarisi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-08 08:01, pirms 15 gadiem
Visu izšķīra igauņa labāka māka spēlēt...