Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Kaniskina: "Man joprojām ir ko pierādīt"

Jānis Pārums

Kaniskina: "Man joprojām ir ko pierādīt"
Olga Kaniskina un Anisja Kidrjapkina
Foto: AFP/Scanpix

Trīskārtējā pasaules čempione, Eiropas un olimpiskā čempione 20 kilometru soļošanā, krieviete Olga Kaniskina pēc kārtējā triumfa pasaules čempionātā atzina, ka neskatoties uz visiem iespējamajiem tituliem, motivācijas viņai joprojām pietiek.

"Esmu ļoti priecīga, ka uzvarēju šodien. Man joprojām soļošana šķiet interesanta. Izejot uz starta es nedomāju par to, cik titulu man jau ir. Katru reizi es startēju kā parasta sportiste, it kā neko dzīvē nebūtu izcīnījusi. Tā ir vieglāk noskaņoties," sacīja Kaniskina. "Lai gan starts neizdevās gluži tāds, kā mēs ar treneri bijām plānojuši, galvenais, ka es uzvarēju. Aizmukt no grupas nebija viegli, es knapi spēju atrauties no tās. Tātad ir pie kā strādāt nākotnē."

Kaniskinas tautiete Anisja Kidrjapkina, kura izcīnīja bronzas medaļu, atzina: "Bronzas medaļa nav slikts sākums, jo šī ir mana pirmā godalga pasaules čempionātos. Ceru, ka nākotnē man veiksies vēl labāk. Bija grūti laika apstākļu dēļ – nebija ļoti karsts, taču gaiss bija smacīgs. Soļoju pēc tās taktikas, kādu biju ieteicis treneris – pirmajos desmit kilometros turēties grupā, bet pēc tam skatīties pēc situācijas. Vai 50 kilometros uzvarēs mans vīrs Sergejs Kidrjapkins? Protams, Sergejam pastāstīšu, kāda ir trase, palīdzēšu, ar ko varēšu, bet viss ir atkarīgs no viņa."

50 kilometru soļošana vīriešiem norisināsies 3. septembrī plkst. 2:00 pēc Latvijas laika. Tajā startēs arī Latvijas soļotājs Igors Kazakevičs.

Izmantotie resursi:
gazeta.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja