Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Siguldieši izkar karogus par godu Dukuriem

Andrejs Siliņš

Siguldieši izkar karogus par godu Dukuriem
Martins Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics nosūtījis apsveikumu Latvijas skeletonistam, siguldietim Martinam un visai Dukuru ģimenei par izcīnīto olimpisko sudraba medaļu Vankūveras olimpiskajās spēlēs skeletonā.

„Mēs lepojamies ar Dukuru ģimenes panākumiem, kuri ar mērķtiecīgu un neatlaidīgu darbu ir cīnījušies par šī augstākā apbalvojuma sportā sasniegšanu. Mēs lepojamies ar skeletonistu Martina un Tomasa augstajiem sasniegumiem, ar viņu tēva – trenera, Siguldas novada domes deputāta Daiņa Dukura ieguldījumu, nesot Latvijas vārdu pasaulē. Par godu Martina Dukura iegūtajai olimpiskajai sudraba medaļai Siguldā turpinās plīvot Latvijas valsts karogi līdz brīdim, kad mūsu olimpieši atgriezīsieties dzimtajā pilsētā.

Siguldieši ir izcīnījuši Latvijai otro sudraba medaļu Ziemas olimpiskajās spēlēs un zīmīgi, ka šīs olimpiskās godalgas ir sagādājuši brāļi - brāļi Šici un brāļi Dukuri. Aicinu visus novadniekus ar lepnumu sagaidīt mūsu olimpiešus un kopš šodienas pacelt Latvijas valsts karogus visā Siguldas novadā”, aicina Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Sagaidot dzimtajā pilsētā Juri un Andri Šicus, Siguldas novada dome un iedzīvotāji svētdien, 21.februārī plkst.16.00 organizēs svinīgu sportistu sagaidīšanu Siguldas Svētku laukumā. Svinīgi siguldieši sagaidīs arī Martina un Tomasa Dukuru atgriešanos dzimtajā Siguldā.

Atgādinām, ka 18.februārī Siguldas novada domes priekšsēdētājs izdeva rīkojumu, ka no dienas, kad kāds no Siguldas novada sportistiem saņem kādu no olimpiskajām medaļām, mastos pie pilsētas kultūras nama jāpaceļ desmit Latvijas valsts karogi, kuri plīvos līdz brīdim, kad visi olimpiskie sportisti atgriezīsies dzimtajā pilsētā.

Siguldas novada domes nolikums „Par kārtību, kādā Siguldas novada sportistiem piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā un naudas balvu apmēru”, paredz finansiālu pašvaldības balvu sportistiem, kuri saņem olimpiskās godalgas.

Informāciju sagatavoja
Diāna Kondratenko
Siguldas novada domes
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-02-20 11:03, pirms 14 gadiem
kkad drīz cerams visā latvijā

  +2 [+] [-]

, 2010-02-20 11:12, pirms 14 gadiem
hokejisti dabūs zeltu un tad visā latvijā plīvos karogi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-20 11:33, pirms 14 gadiem
Sauronss rakstīja: aiztaisies tak, zeltu dabuus, nu cik var, apnicis zeltu blaviens
tu esi pieskaitāms? Domā es to nopietni domāju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-02-20 11:46, pirms 14 gadiem
vot taa jau ir cienjas izraadiishana!

  +9 [+] [-]

, 2010-02-20 11:54, pirms 14 gadiem
Katrs ar savu karogu par LATVIJAS labākajiem sportistiem Vankuverā...

  +7 [+] [-]

, 2010-02-20 12:10, pirms 14 gadiem
ir pelnījuši

  +3 [+] [-]

, 2010-02-20 14:11, pirms 14 gadiem
Varbūt varam izkārt pirms mačiem, lai mūsējie zina, ka jāuzvar! Bet, ja nopietni, tad tā ir viena feina lieta - svētki pilsētā par godu mūsu talantīgajiem un spēcīgajiem puišiem!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja