Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Tomass Dukurs: "Vairāk žēl par Martinu..."

Tomass Dukurs: "Vairāk žēl par Martinu..."
Tomass Dukurs pēc finiša apsveic brāli
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64
04:30
Vankūvera 2010, OS-Skeletons (Vīrieši), 1. un 2.brauciens
Jon Montgomery
1.50
2.25
Martins Dukurs
3.75
3.25
Tomass Dukurs
31.00
20.00

"Vairāk nekā par sevi šoreiz pat esmu vīlies par Martina kļūdu. Pašam līdz pjedestālam tomēr pietrūka diezgan daudz," pēc izcīnītās ceturtās vietas Vankūveras spēlēs neslēpa Tomass Dukurs. Šodien nobraucot divus savus labākos braucienus, par trijnieku tomēr neizdevās pacīnīties.

"Protams, otrajam un ceturtajam būt nekad nav patīkami, un šoreiz tā abiem sanāca, taču kopumā esmu apmierināts. Vairāk nekā par sevi šoreiz pat esmu vīlies par Martina kļūdu - ja ne tā, viņš diezgan viegli varēja uzvarēt. Man pašam līdz pjedestālam tomēr pietrūka diezgan daudz," vairāk par brāļa neveiksmi cīņā par zeltu, nevis paša rezultātu sarūgtināts bija Tomass. "Kļūda trases vidusdaļā - taisnē no septītās uz devīto virāžu viss arī palika. Domāju, ka desmitdaļu viņš tur atstāja, varbūt pat vairāk. Montgomerijs neko ārkārtēju neizdarīja, jo tā ir kā lavīna - kad kļūdies trases vidusdaļā un vairs nav ātruma, simtdaļas sāk ripot pašas no sevis. Nav tā, ka Montgomerijs tikai beigās tās atrada - vienkārši Martins tās neatrada. Pēc Martina kļūdas vēl cerēju, ka tomēr pietiks, tomēr - septiņas simtdaļas pietrūka. Šis bija viņa sliktākais brauciens šajās spēlēs."

Pašam Tomasam līdz goda pjedestālam pietrūka vairāk, taču - trijnieks noteikti nebija neaizsniedzamā attālumā, īpaši pēc pirmās dienas. "Pirmais brauciens nebija tas labākais. Rupju kļūdu nebija, taču - starta ieskrējienā, lai noķertu Tretjakovu, tomēr vēl trūkst. Pie tā arī jāstrādā. Pa līnijām nobraucu labāk nekā viņš - šķiet, otrais un trešais brauciens viņam bija ļoti slikts. Pat brīnījāmies, ka ar tādām kļūdām viņam nedziest, jo citā reizē viņam tas pats būtu beidzies katastrofāli, ar kādām padsmitajām vietām. Šoreiz viss bija citādāk," par krieva sasniegto galvu nogroza vecākais no brāļiem Dukuriem. "Vakar, paskatoties tabulā, trijnieks šķita diezgan reāls - tikai septiņas simtdaļas. Taču trešajā braucienā viņš atrāvās, un tad jau palika sarežģītāk. Ātrums arī ar visām kļūdām viņam bija lielāks. Ko varēju, to ceturtajā izdarīju - nobraucu savu labāko braucienu. Tālākais jau vairs nebija atkarīgs no manis. Muļķīgi teikt, taču - bija jācer uz viņa kļūdu."

Jautāts par favorītu statusa blakusefektiem, Tomass atzina: "Uz mani spiediena nebija, jo mani vairāk lika mierā - vairāk jau Martinu bakstīja. Man grūti atbildēt par viņu - cik nu redzēju, viņš šķita mierīgs, un viņu nemaz nav tik viegli izsist no līdzsvara, taču pats neko tādu neizjutu. Domāju, ka Martins nepārdzīvos arī tagad - otrā vieta ir cienījama, un arī "vicečempions" ir ļoti apsveicams tituls."

 +10 [+] [-]

, 2010-02-20 08:29, pirms 14 gadiem
Protams kā tiko OL ziņas skatosties viņš teica "Vairāk jau brāļa žēl neka paša ceturtā jo viņam jau mazāk trūka nēkā man pašam ..."

Ko lai saka apsveicu žēl jau ir ka tik maz līdz zeltam bet vismaz sudrabs un būs iemesls censties un strāt arī turpmāk vēlu visu labo brāļiem ..

 +37 [+] [-]

, 2010-02-20 08:30, pirms 14 gadiem
Sakarīgi džeki abi Dukuri!! Lai veicas Sočos un tie abi ierij jūsu ledus putekļus

  +3 [+] [-]

, 2010-02-20 08:43, pirms 14 gadiem
Tikai tāds sīkums,ka Soču trase pat vēl nav sākta būvēt.

  +5 [+] [-]

, 2010-02-20 09:07, pirms 14 gadiem
bet protams , tik tuvu bija.. zhel arii Tomasa, arii shim medalja spideja tik tuvu :/ . bet japrioecajas . 2ais un 4ais rezultats , galu galaa sportisti aizved majas medaljas ,bet mes velarvien turpinam shiem jus lidzi .. shi bija laba nakt .. dereja vel arii uzvara par chehiem , pilnam komplektam.

 +10 [+] [-]

, 2010-02-20 09:58, pirms 14 gadiem
škrobe jau ir, bet padomājiet, vai kāds Turīnā vai soltleikā pēc izcīnīta sudraba būtu teicis ''žēl''? Martins ir labākais un nav šaubo, ka ja neitrālā trasē Montgomerijs būtu varējis tikai pienest puķes Martinam, bet tāda ir dzīvē.
Zelts bija tik tuvu, trīs braucienus Martins bija pirmais un tikai ceturtā brauciena pēdējos metros zaudēts zelts.
Nekas, jādzivo tālāk. Lai arī Martinam nav zelts, bet ir 100% skaidrs, ka labākais skeletonists pasaulē ir tieši viņš.

     [+] [-]

, 2010-02-20 10:06, pirms 14 gadiem
Nu, kas tad tur tāds...nu padomājiet, tas ir SUDRABS un arī atzīstamā 4turtā vieta! Nav, ko nokārt galvas un tikai jādodas uz priekšu. Šis sniegums ir vnk fantastisks priekš Latvijas un arī Dukuriem.

  +7 [+] [-]

, 2010-02-20 10:09, pirms 14 gadiem
Sporta Līdzjutēja rakstīja: Nu, kas tad tur tāds...nu padomājiet, tas ir SUDRABS un arī atzīstamā 4turtā vieta! Nav, ko nokārt galvas un tikai jādodas uz priekšu. Šis sniegums ir vnk fantastisks priekš Latvijas un arī Dukuriem.
Sudrabs protams ir lielisks, bet lielākā sāpe, ka zelts zaudēts pēdējos metros. Turklāt ir 100% skaidrs, ka Martins ir labākais skeletonists pasaulē, bet Montgomerijs zeltu paņēma pateicoties tam, ka viņš tur ir izbraukājies līdz nelbumam nevis tāpēc, ka viņš ir vairāk pelnijis

  +8 [+] [-]

, 2010-02-20 12:13, pirms 14 gadiem
piedāvaājam Sočiem Siguldas trasi

  +3 [+] [-]

, 2010-02-20 13:22, pirms 14 gadiem
Tomasam ar lieli apsveikumi un ar pie reizes liidzjuutiibas uzsitiens pa plecu, tāda ceturto vietu sezona, ja nemaldos, tad visur palika ceturtais. Kā laiki aizgājuši, senāk ceturtā vieta būtu un visi sajūsmā lēkātu, bet tgd visi tik Martinu redz. varētu padomāt, ka 4ā vieta olimpiskajās milzīgs kauns vai tāda necila vieta, par kuru nav vērts runāt. Žēl skatīties un klausīties, ka par Tomasu praktiski neviens neierunājās

     [+] [-]

, 2010-02-20 13:56, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: škrobe jau ir, bet padomājiet, vai kāds Turīnā vai soltleikā pēc izcīnīta sudraba būtu teicis ''žēl''? Martins ir labākais un nav šaubo, ka ja neitrālā trasē Montgomerijs būtu varējis tikai pienest puķes Martinam, bet tāda ir dzīvē.
Zelts bija tik tuvu, trīs braucienus Martins bija pirmais un tikai ceturtā brauciena pēdējos metros zaudēts zelts.
Nekas, jādzivo tālāk. Lai arī Martinam nav zelts, bet ir 100% skaidrs, ka labākais skeletonists pasaulē ir tieši viņš.
Vai Latvijas olimpiska komiteja noorganizeja kartigu treninnometni olimpiskaja trase prieks braliem Dukuriem ???????? vai tikai savu tusesanu olimpiskaja ciemata ????????

     [+] [-]

, 2010-02-20 16:23, pirms 14 gadiem
ka man kaitina tie komentetaju teksti,ka ''nav ko nokart galvas'' utt
sporta jabut asinskarei...
Pret dzekiem ir liela ciena,bet pret komentetajiem- sanematies nergas.. Tapec latvija ir di..sa ka mums ir ta... ''Ir labi ka ir'' atieksme... Pasaule mil uzzvaretajus...
Dukuri rulzz..

  +3 [+] [-]

, 2010-02-20 18:26, pirms 14 gadiem
Tretjakova intervijas fragments krievu presei:
– Видели ли ситуацию, когда канадец латвийца обыграл?
– Да. Болел, может быть, и за канадца. Молодец, сотворил чудо.

– На чьих санях вы доехали до медалей?
– На латвийских. У нас перед Сочи пока нет собственной научно-технической базы.

Iesaku kamanām pacelt cenu no 4000 līdz 10000$ ,ja ķēms brauc ar latviešu taisītām kamanām ,bet izšķirošā braucienā pārdzīvo par
kanādieti.Nepateicība -pasaules alga.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-20 19:47, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: Tretjakova intervijas fragments krievu presei:
– Видели ли ситуацию, когда канадец латвийца обыграл?
– Да. Болел, может быть, и за канадца. Молодец, сотворил чудо.

– На чьих санях вы доехали до медалей?
– На латвийских. У нас перед Сочи пока нет собственной научно-технической базы.

Iesaku kamanām pacelt cenu no 4000 līdz 10000$ ,ja ķēms brauc ar latviešu taisītām kamanām ,bet izšķirošā braucienā pārdzīvo par
kanādieti.Nepateicība -pasaules alga.
es ieteiktu konkurentam nepārdot kamanas- kā bobslejā mums nepārdeva šveiciešu bobus, jo saprata, ka tad mēs esam neapturami (krievam gan nav tas gadījums , bet tomēr-nav jāatbalsta savs tuvākais konkurents)