Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Kanādas kērlingistes dramatiskā spēlē apspēlē Dāniju

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kanādas kērlingistes dramatiskā spēlē apspēlē Dāniju
Kanādietes var smaidīt
Foto: AP/Scanpix

Interesantas izvērtušās sieviešu olimpiskā kērlinga turnīra 6. kārtas spēles. Kārtējo uzvaru izcīnīja Kanāda, kas papildendā ar 5:4 pieveica Dāniju, bet citā spēlē Japāna negaidīti sagrāva Lielbritāniju.

Kanādas un Dānijas spēle bija centrālais kārtas mačs, kas pilnībā attaisnoja uz sevi liktās cerības. Abām komandām bija cerības uz uzvaru visa mača garumā, taču pamatlaikā neizdevās noskaidrot uzvarētāju, tādēļ viss izšķīrās papildendā - 5:4 Kanādas uzvara. Interesanti, ka kanādietes tikušas jau pie četrām uzvarām un visas ar minimālu pārsvaru.

Vēl vienā ļoti svarīgā spēlē par iekļūšanu labāko četriniekā Zviedrijas kērlingistes otro reizi šajā turnīrā sarūgtināja ķīnietes, kuras pagaidām rāda ļoti nestabilu sniegumu - 6:4.

Par pamatīgu pārsteigumu parūpējās Japāna, kas ne tikai spēja pieveikt spēcīgo Lielbritāniju, bet pat pamanījās pilnībā iznīcināt Britu salu pārstāves - 11:4. Vēl pirms priekšpēdējā enda japānietes atradās vadībā vien ar diviem punktiem, taču tad pamanījās gūt piecus punktus.

Pie pirmās uzvaras izdevies tikt Šveicei, kas ar 8:5 apspēlēja Krieviju. Turnīra tabulā līderpozīcijās Kanāda (4-0), kurai seko Zviedrija (4-0), Ķīna (3-2), Lielbritānija (3-2), kā arī Japāna (2-2) un Vācija (2-2). Tikai pa vienai uzvarai pagaidām Šveicei un Dānijai, taču šīs komandas vēl noteikti iesaistīsies par vietu labāko četriniekā.

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com

  +2 [+] [-]

, 2010-02-20 15:39, pirms 14 gadiem
Lai gan neko no tās spēles nesaprotu, bet spēlētājas ir cmukas