Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:474, Did:0, useCase: 3

Krievijas kērlingistes pārsteidz Ķīnu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijas kērlingistes pārsteidz Ķīnu
Krievijas kērlingistes
Foto: AP/Scanpix

Olimpiskajā sieviešu kērlinga turnīrā pārsteigusi Krievijas izlase, kas ar 7:4 spēja pieveikt vienu no favorīkomandām Ķīnu. Pie septītā panākuma tika Kanāda.

Krievijas kērlinga izlase Vankūverā sagādā visvairāk pārsteigumu. Komanda, kuru reti kurš pieskaitīja pie nopietnām konkurentēm vadošajām komandām aizvadītajā naktī tika jau pie trešās uzvaras, ar 7:4 negaidīti pieveicot Ķīnu. Atgādināsim, ka līdz šim krievietes bija iznīcinājušas arī Dānijas un Zviedrijas izlases, bet piekāpās vairākām krietni vājākām komandām.

Septīto panākumu izcīnīja Kanāda, kas ar 6:2 pieveica Zviedriju, nodrošinot vietu pusfinālā. Soli tuvāk pusfinālam spērusi Šveice, kas ar 10:4 sagrāva Japānu, bet vēl vienā spēlē Dānija ar 9:8 pieveica Lielbritāniju. Turnīra tabulā vadībā atrodas Kanāda (7-1), kurai seko Zviedrija (5-2), Ķīna (5-3) un Šveice (4-3).

Vīriešu turnīrā bez lieliem pārsteigumiem. Liebritānija pārliecinoši ar 8:2 uzveica Vāciju, Francija papildendā (6:5) pieveica Dāniju, bet Ķīna ar 11:5 sagrāva ASV.

Pusfinālā jau iekļuvušas Kanādas (8-0), Norvēģijas (6-2) izlases. Tuvu labāko četriniekam ir arī Lielbritānija (5-3) un Šveice (5-3), kuras no labāko četrinieka var izstumt vairs tikai Zviedrija (4-4).

Izmantotie resursi:
vancouver2010.com

Slēpts komentārs: antidepresants