Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

ASV un Japānas beisbolisti izcīna divas uzvaras, uzvarot apakšgrupās

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

ASV un Japānas beisbolisti izcīna divas uzvaras, uzvarot apakšgrupās
ASV izlases beisbolisti. Foto: Jorge Silva/Reuters/Scanpix

Tokijas olimpisko spēļu beisbola turnīra apakšgrupu posms aizritējis bez lieliem pārsteigumiem, pa diviem panākumiem izcīnot galvenajām favorītēm ASV un Japānai, kuras šodien droši pieveica attiecīgi Dienvidkoreju un Meksiku.

Amerikāņi pēc vakar izcīnītās graujošās uzvaras (8:1) pār Izraēlu šodien eksaminēja salīdzinoši spēcīgāko Dienvidkoreju. Pēc trīs īningiem dienvidkorejiešiem piederēja 1:0 vadība, tomēr ceturtajā un piektajā īningos amerikāņi veica pa diviem pilniem skrējieniem, pārņemot pārliecinošu vadību ar 4:1. Dienvidkoreja vienu punktu atguva pēdējā īningā, tomēr ar to bija par maz.

A grupas pēdējā spēlē otro neveiksmi cieta viena no favorītēm Meksika, šorīt ar 4:7 kapitulējot Japānai. Visveiksmīgāk japāņiem padevās ceturtais īnings, kurā Japāna trīs reizes sasniedza ceturto bāzi, iekrājot 5:2 vadību. Gan Japāna, gan ASV, kā grupu uzvarētājas nodrošināja dalību Tokijas olimpisko spēļu "play-off" otrajā posmā.

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas spēlēs Izraēla spēkosies pret Meksiku un Dominikāna cīnīsies pret Dienvidkoreju. Daudzslāņu "play-off" izspēles sistēmā turnīrs nebūs beidzies arī pāru zaudētājām.

Tokijas olimpisko spēļu beisbola turnīrs

Gr.VKomanda (U-Z)Gr.VKomanda (U-Z)
A1.Japāna (2-0)B1.ASV (2-0)
2.Dominikāna (1-1)2.Dienvidkoreja (1-1)
3.Meksika (0-2)3.Izraēla (0-2)

Izmantotie avoti:
https://olympics.com/tokyo-2020/oly...

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!