Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Austrālijai liels zaudējums – Beinsam olimpiskais turnīrs beidzies

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Austrālijai liels zaudējums – Beinsam olimpiskais turnīrs beidzies
Ārons Beinss. Foto: FIBA

Ārons Beinss kakla savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt vīriešu valstsvienībai Tokijas spēļu turpinājumā, piektdien, 30. jūlijā, informēja Austrālijas basketbola federācija (Basketball Australia).

Beinss guva savainojumu trešdienas vakara spēlē pret Itāliju un devās uz pārbaudēm vietējā slimnīcā. Gaidāms, ka spēlētājs pēc dažām nedēļām varēs atgriezties laukumā, taču olimpiskais turnīrs viņam ir beidzies.

“Esmu tiešām sarūgtināts, ka nevarēšu turpināt spēlēt Olimpiskajās spēlēs,” teica Beinss. “Kopā ar komandu tik smagi strādājām, tiecoties izcīnīt vēsturisku olimpisko medaļu. Esmu vīlies, ka nevarēšu pabeigt ceļojumu kopā ar puišiem, taču esmu pārliecināts, ka viņi padarīs darbu līdz galam.”

Austrālijas kapteinis Patijs Milzs pauda, ka notikušais nemazinās komandas apņēmību. “Tas ir sāpīgs zaudējums. Viņa klātbūtne laukumā un fiziskā spēle bija liela daļa no mūsu identitātes. Tas nemaina mūsu koncentrēšanos un iecerētos plānus. Mēs spēlēsim par Beinsu un tiksim galā. Man ir pilnīga pārliecība par komandu, kura tiecas izcīnīt olimpisko zelta medaļu.

Beinss pirmajās divās spēlēs vidēji 14,9 minūtēs guva 9,0 punktus un izcīnīja 6,0 bumbas zem groziem. “Toronto Raptors” uzbrucējs 14 minūtēs pret Itāliju sameta 14 punktus, kā arī sagrāba septiņas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://tokyo2020.aus.basketball/ar...

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!

     [+] [-]

, 2021-07-30 15:47, pirms 3 gadiem
Te nu bija. Uztaisīja kartona gultas, bet normālas flīzes vannas istabā uzlikt aizmirsa.

Galīgi sap!susies pasaule ar to koronu.