Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Miezis: "Laikam brokastīs jāēd vairāk olu. Nav mums pautu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Miezis: "Laikam brokastīs jāēd vairāk olu. Nav mums pautu"
Nauris Miezis. Foto: f64

LETA. Zaudējums arī otrajā pirmdienas 3x3 basketbola turnīra spēlē pret Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) komandu ir jāaizmirst, jo Tokijas olimpisko spēļu turnīrs vēl nav beidzies, un izšķirīgie mači vēl ir tikai priekšā, sarunā ar žurnālistiem pēc neveiksmes teica Latvijas izlases kapteinis Agnis Čavars.

"Laikam brokastīs jāēd vairāk olu. Nav mums pautu. Nevarējām ielikt savus metienus. Ar pārliecību ir jāiet laukumā un "jāieliek" savi metieni," skarbs pēc otrās neveiksmes pirmdien sarunā ar žurnālistiem bija Nauris Miezis.

Spēles sākumā Latvijas izlase bumbu bieži centās nogādāt groza apakšā. Miezis neslēpa, ka tāda bijusi komandas taktika, jo OKR vienībā vismazkustīgākais ir 2,04 metrus garais Iļja Karpenkovs. Plāns izdevās, un komanda tika pie brīviem metieniem, bet tālmetienu rādītājā pagalam bēdīga aina - divi iemesti no 13 (15%).

"Šī nebija mūsu diena, neko nevarējām iemest," piebilst Agnis Čavars. "Domāju, ka šī spēle ir jāaizmirst, jo turnīrs vēl nav beidzies. Mums ir iekrātas uzvaras un esam sametuši daudz punktu, tāpēc nav ko pārdzīvot. Rītdien atkal ir spēle. Skatīsimies, kas notiks "play-off", jo svarīgākie mači vēl priekšā."

Gan Latvijas izlases, gan OKR komandā mača galotnē maiņu vienlaicīgi nereti pieprasīja divi spēlētāji, lai arī iespējams nomainīt tikai vienu komandas biedru. Miezis neslēpa, ka pēc sešām spēlēm ir iekrājies neliels nogurums. "Bijis garš turnīrs, esam aizvadījuši vairākas spēles. Šeit ir savādāks formāts. Protams, nogurums par sevi liek manīt, bet tas nav attaisnojums," redzēto laukumā skaidro Miezis. "Atjaunosimies tāpat kā parasti, pateicoties fizioterapeitiem."

OKR vienība ne ar ko nepārsteidza. "Viņi iemeta, mēs ne," norāda 3x3 basketbola saimē par Betmenu dēvētais Miezis.

Latvija realizēja desmit no 18 viena punkta metieniem, kamēr pretiniekiem precīzi bija vien pieci no 13 mēģinājumiem. Turpretī divpunktu metienos Latvijai vien divi trāpījumi 13 mēģinājumos, kamēr pretiniekiem realizēja sešus no 16 metieniem. Abas komandas simtprocentīgi realizēja soda metienus - Latvija - vienu, OKR komanda - divus.

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2021-07-26 18:46, pirms 3 gadiem
Jam nav tad stājieties arā un gaidīsim paralimpiskās spēles. Apinim vismaz tie ir!

  -4 [+] [-]

, 2021-07-26 18:51, pirms 3 gadiem
Kāds intelektuāls jaunietis!

  -4 [+] [-]

, 2021-07-26 18:57, pirms 3 gadiem
Latviešu sportistiem ar tām olām vienmēr tā švaki ir bijis. Uz 2 roku pirkstiem var saskaitīt tādus, kuriem netrūkst bezkaunības, nav dzeltenais biksēs svarīgākajos brīžos un paslēpes prātā. Porziņģis, Kambala, Ozo, Irbe, Merzļikins, Balcers, Briedis, Štrombergs, Melbārdis. Varbūt kādu piemirsu.

  +8 [+] [-]

, 2021-07-26 18:58, pirms 3 gadiem
Komentāros “paut.iem” nevar rakstīt, bet virsrakstā gan. SC divkosība savās vislabākajās izpausmēs.

  +5 [+] [-]

, 2021-07-26 19:01, pirms 3 gadiem
Veci-kads nogurums????tad ko teikt cilvekiem,kas strada 8 h diena?
Paris min.pasvistat un viss!
Te nav setas turnirs,bet olipiade-neviens neko viegli nedos

  -2 [+] [-]

, 2021-07-26 19:02, pirms 3 gadiem
Es vispār strādāju 12stundas dienā , a ko tagad iesākt ?😂😂

  +5 [+] [-]

, 2021-07-26 19:06, pirms 3 gadiem
Refeere rakstīja: Es vispār strādāju 12stundas dienā , a ko tagad iesākt ?😂😂
Ēst vairāk olas

  +2 [+] [-]

, 2021-07-26 19:15, pirms 3 gadiem
😂😂

  +2 [+] [-]

, 2021-07-26 19:18, pirms 3 gadiem
Sevišķi apgarots jauneklis, adekvāts, mērrķtiecīgs, komandas dvēsele, patīkams sarunu biedrs.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-26 19:23, pirms 3 gadiem
Kapis24 rakstīja: Veci-kads nogurums????tad ko teikt cilvekiem,kas strada 8 h diena?
Paris min.pasvistat un viss!
Te nav setas turnirs,bet olipiade-neviens neko viegli nedos
Tu no olimpiešu režīma nomirtu jau pēc pirmās nedēļas, tāpēc nesāc.

     [+] [-]

, 2021-07-26 19:27, pirms 3 gadiem
hantele rakstīja: Latviešu sportistiem ar tām olām vienmēr tā švaki ir bijis. Uz 2 roku pirkstiem var saskaitīt tādus, kuriem netrūkst bezkaunības, nav dzeltenais biksēs svarīgākajos brīžos un paslēpes prātā. Porziņģis, Kambala, Ozo, Irbe, Merzļikins, Balcers, Briedis, Štrombergs, Melbārdis. Varbūt kādu piemirsu.
Stipri kļūdies - Merzļikins piečurāja bikses pirmajā NHL spēlē, Porzinģis PO spēlēs un svarīgos matchupos pazūd, Balcers vēl neko nav parādījis spriedzes apstākļos. No tevis minētajiem vrb var nosaukt Štrombergu, kas bija īsts čempions ar uzvarētāja mentalitāti, ko arī pierādīja. Kkādā ziņā arī Masaļskis ar franču izgājiena apturēšanu, kad varējām B grupā nonākt. Arī Skrastiņš un Ozo vrb. Melbārdi nopietni nevar uztvert, viņam spriedzes apstākļu nav bijis.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-26 20:48, pirms 3 gadiem
Skatos, ka puišiem patīk sulīgi izteicieni. Sociālie tīkli uzreiz sāk burbuļot. Varbūt Miezis to speciāli tā pateica, piemeta uguntiņu sociāliem tīkliem, lai puiši no visas šitās jezgas uzlādētos. Rīt kā reizi tas būs vajadzīgs. Jāuzkrāj enerģija un jāliek ārā. Jāsāk spēlēt pa nopietno un jārāda beizot visu, ko māk.

     [+] [-]

, 2021-07-26 22:09, pirms 3 gadiem
vajadzēja jau Krievus viegli uzvilkt, jo no rīta krievi izskatīās pavisam nevarīgi,bet še tev......

     [+] [-]

, 2021-07-27 00:02, pirms 3 gadiem
gulbis30 rakstīja: vajadzēja jau Krievus viegli uzvilkt, jo no rīta krievi izskatīās pavisam nevarīgi,bet še tev......
šodien tiešī krievi bija laba forma, bet vakar izskatījas ļoti smagi un noguroši.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-27 08:34, pirms 3 gadiem
Šādi cilvēki, tiešām ir vairāk kā izņēmums, nevis likumsakarība, varbūt no baša es izceltu Šķēli vecāko, Kambalu, un no sieviešu basketa Tāri.... No hoķa varbūt tikai Skrastiņs (labi Znaroks un vēl kāds no vecās blices), (Ozo bieži laidās uz grunti, un tāpēc varbūt šoreiz nē... Ja tehniskos sportus skaitam tad es liktu Stupeli... Varbūt liktu Štrombergu, bet arī viss tik ļoti labi sakrita, un spēcīga aizmugure- tur vēl var diskutēt bet lai būtu... futbolā es izceltu, Zemļinkski, Rimku varbūt mazliet izceltu Karašausku Šabalu (no šodienas spēlētājiem) ja panākumi būtu tādi paši, kā personas būtu super... Pārējai sporta saimei ir iespējas sevi parādīt un pierādīt.... Un problēma nav tikai sportā bet vairumā sabiedrības, kāda sabiedrība tāds sports... Cik liela daļa cilvēku ''ēd zemi'' ''grauz ledu'' ''kož kājā'' par savu mērķi, sapni un iespēju- liktu 1 no simta, un tad parēķinam cik tas ir maz no sporta saimes... ja nebūtu olimpietis būtu kaut vai sargs kkur- bet vairumā nabadzīgāku valstu sports ir viņa maize un nodrošinājums burtiskā nozīmē...

     [+] [-]

, 2021-07-27 10:04, pirms 3 gadiem
Ja turpinās tik smagi strādāt tad 1. kārtai pāri netiks.

     [+] [-]

, 2021-07-27 11:02, pirms 3 gadiem
Sveiki,

Novēlu džekiem nolaisties uz zemes, atcerēties to, kas viņi ir un spēlēt savu basketbolu. Medaļas ne viens no Jums neprasa, bet cīņu par uzvaru katrā spēlē to gan gribētos redzēt, manuprāt tas ir vienīgais kam ir jākoncentrējas - "Uzvarai katrā spēlē"

     [+] [-]

, 2021-07-27 11:10, pirms 3 gadiem
Tad ej un paņem komandas biedrus arī līdzi uz LBL2 uzaudzēt Tevis pieminēto lietu, citādi katrā spēle nekas nesanāk - visas uzvaras izmocītas, kur pretiniekiem vispār nekas nekrīt, jo tāds līmenis... ko tur runāt - viss redzams!!! Kad vajag nekas nesanāk, paskatīsimies, kas šodien ar Holandi traucēs, novēlu beidzot iemest drošos metienus un sasniegt 40% trīņos!

     [+] [-]

, 2021-07-27 11:45, pirms 3 gadiem
Neesmu redzējis vēl nevienu dienu, kad varat puslīdz droši kaut ko iemest, pautu veči atradušies!