Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Čavars: "Kādus metienus japāņi iemeta! Tas bija kaut kas traks"

Rolands Eliņš

Čavars: "Kādus metienus japāņi iemeta! Tas bija kaut kas traks"
Agnis Čavars spēlē pret Japānu. Foto: F64

Latvijas 3x3 basketbola izlase Tokijas olimpisko spēļu turnīra otrajā dienā guva divas uzvaras, taču panākums pret Japānas izlasi nāca ļoti grūtā ceļā, jo pretinieki grozam uzbruka ar lielisku precizitāti, ko intervijā pēc spēles "Sporta Studijas" sagatavotajā video atzina arī Latvijas spēlētāji.

"Tas nozīmē, ka vairāk jāpiespiežas," par Japānas spēlētāju veiksmi metienos no distances izteicās Kārlis Lasmanis. "Jābūt mentāli gataviem, un kaut kādā brīdī jāsajūt tas moments, kad varam salauzt spēles gaitu, un domāju, ka šodien mums tas arī izdevās."

Latvijas olimpiskās delegācijas karognesējs Agnis Čavars tikmēr intervijā netaupīja arī spēcīgākus vārdus, izsakot domu, ka, ja kādā spēlē viņiem pašiem metieni padosies tik veiksmīgi, tad neviens pretinieks viņus neapturēs: "Tas bija kaut kas traks - viņi meta iekšā kaut kādus tālos metienus, izdarītus no vienas kājas. Jā, it kā zināma komanda, bet ko tu vari izdarīt, ja viņi tā met. Bet nu cepuri nost viņiem, viņi jau iekoduši arī beļģiem, gan jau arī vēl kādiem favorītiem iekodīs."

"Džeki noteikti bija uzčurājuši uz rokām pirms spēles," par Japānas izlases spēlētājiem izteicās Nauris Miezis. "Bet mēs paši nevienā brīdī neatdevām spēles grožus. "Izkapājām" ar smagu darbu šo uzvaru, patiešām ar smagu darbu."

Savukārt Edgars Krūmiņš norādīja, ka Japānas izlasei visas spēles bijušas konkurētspējīgas: "Tas pats arī ar mums, līdz beigām neviens nezināja, kā tur būs. It kā sākumu viņi zaudē, bet tad tikpat ātri atnāk atpakaļ, un visas spēles beigās tāpat sanāk līdzvērtīgas."

Intervijā Latvijas 3x3 basketbola izlasei tika vaicāts, kāds plāns atgūt spēkus pirms rītdienas spēlēm. "Plāns ir tāds - ja jūs mūs tagad palaidīsiet (prom no mediju zonas), tad mēs paspēsim uz busiņu. Tā kā paldies un rītā tiekamies!" noteica Lasmanis.

Latvijas 3x3 basketbola izlasei rītdien Tokijas olimpiskajās spēlēs gaidāmi mači pret Serbiju un Krievijas Olimpiskās komitejas komandu, kamēr parīt grupu turnīrs tiks pabeigts ar maču pret Nīderlandi.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-25 23:01, pirms 3 gadiem
Mjā...ceru, ka tas tā izklausās dēļ emocijām, kas džekiem ir sakāpinātas...
Fanoju par jums un vēlu veiksmi!

  -1 [+] [-]

, 2021-07-26 01:21, pirms 3 gadiem
Sita jau Znaroka cieniga intervija...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-26 04:31, pirms 3 gadiem
cerams, ka žurnālistu visu laiku piesauktais snaiperis atdzīvosies!

     [+] [-]

, 2021-07-26 05:30, pirms 3 gadiem
Peecis30 rakstīja: Mjā...ceru, ka tas tā izklausās dēļ emocijām, kas džekiem ir sakāpinātas...
Fanoju par jums un vēlu veiksmi!
Uzvarētāju garam jābūt! Citādi nekā!

     [+] [-]

, 2021-07-26 07:55, pirms 3 gadiem
Man vislabāk tas svilpējs patīk