Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Tokijas OS tuvojas jauns drauds: vētra nedēļas sākumā var ietekmēt spēļu norisi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tokijas OS tuvojas jauns drauds: vētra nedēļas sākumā var ietekmēt spēļu norisi
Foto: AP/Scanpix

Britu raidorganizācijas BBC laiku ziņu eksperts Saimons Kings savā ''Twitter'' kontā publicējis informāciju, ka Japānu otrdien un trešdien varētu sasniegt lietusgāzes un vētra, kas varētu ietekmēt daudzu sporta veidu norisi, ieskaitot latviešu pārstāvēto pludmales volejbolu.

Tokijas olimpiskās spēles Covid-19 pandēmijas dēļ tika pārceltas par gadu, pie tam, tās notiek pie tukšām tribīnēm, jo Japānā pēdējos mēnešos novērots saslimstības pieaugums. Šodien tika aizvadīta olimpisko spēļu pirmā diena, kura gan pagāja lielā karstumā, temperatūras stabiņam esot virs 30 grādiem, bet klimatam ļoti mitram un sutīgam.

Raidorganizācijas BBC laika ziņu eksperts Saimons Kings savā ''Twitter'' profilā publicējis informāciju par iespējamu dabas stihiju, kura var ietekmēt Tokijas olimpisko spēļu norisi. Visticamāk, otrdien un trešdien Japānas pilsētai būs jārēķinās ar lielu vētru. ''Ja Tokijas spēlēm vēl nav pietiekami daudz problēmu ar karstumu un mitrumu, otrdien un trešdien tām draud spēcīgas lietusgāzes un stiprs vējš.'' Kings gan izteicis optimistisku prognozi, ka netālu esošā Tropu vētra Nepartaka mazina savu spēku un vētra, sasniedzot Japānu, nepārtaps taifūnā.

Laika apstākļi varētu ietekmēt pludmales volejbolu, kur piedalās divi latviešu pāri - vīriešu konkurencē Mārtiņš Pļaviņš ar Edgaru Toču, bet dāmu vidū Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums