Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts prognozē Latvijas olimpiešu rezultātus un visas cerības liek uz meitenēm

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts prognozē Latvijas olimpiešu rezultātus un visas cerības liek uz meitenēm
Ventilators šovasar vajadzīgs ne tikai Rīgā, bet arī Tokijā. Foto: Reuters/Scanpix

Olimpietis vai tūrists? Olimpiskais tūrists! Četrgades lielākajā sporta forumā Dīvāna eksperts spaidīs sava platekrāna TV pulti, lecot no kanāla uz kanālu. Paskatīsies mākslas vingrošanu, paskatīsies galda tenisu, paskatīsies sinhrono daiļlēkšanu. Jābauda viss, īpaši japāņu arhitektūras šedevri, kas uzcelti par godu olimpiskajiem mačiem. Pirms Tokijas spēļu atklāšanas palicis tikai viens vienīgs uzdevums, noprognozēt visu Latvijas sportistu rezultātus.

Riteņbraukšana

Pirmie Latvijas sportisti uz starta būs divi riteņbraucēji - Krists Neilands un Francijas tūres dalībnieks Toms Skujiņš. Grupu brauciena otrajā stundā latvieši kopā ar poļiem, igauņiem un īriem aizbēgs atrāvienā, ar plašu smaidu atrādoties mammām, tētiem un draudzenēm tuvplānos, ko ķers uz mocīša bagāžnieka sēdošais TV operators. Atrāvienā grupiņa nenoturēsies ilgāk par divdesmit minūtēm, ieplūstot atpakaļ peletonā. Izšķirošo atrāvienu mūsējie nenovaktēs un arī tuvākajā pakaļdzīšanās grupā tikt nesanāks. Finišā kaut kur pa vidu.

Četras dienas vēlāk Skujiņš mīs pedāļus arī individuālajā braucienā. Konkurentu skaits trīs reizes mazāks nekā grupu braucienā, bet uz desmitnieku nesacerēšos.

Dīvāna eksperta prognoze: Grupu braucienā Skujiņam 34. vieta, Neilandam - 67. Skujiņam individuālajā braucienā 18. vieta.

3x3 basketbols

Haips ap noteikumiem apaudzēto strītbolu jau nu izaudzis baigi liels - vismaz pie mums. Citur pasaulē vēl aiz vien par nopietnu šo sporta veidu neņem, bet ja programmētājs Agnis Čavars var tikt uz olimpiādi un nest valsts karogu atklāšanas ceremonijā, tad arī Dīvāna eksperta dzīvē viss ir iespējams. Pati no sevis rokā var parādīties vēsa apiņu dzēriena pudele un čipsu bļodas dibenā var būt neizsīkstoši sāļo uzkodu krājumi. Klasiskais basketbols ir iemācījis, ka vajag solīt daudz, bet izpildīt maz. Gadā, kad uz Eiropas čempionātu nav spējīgas kvalificēties ne vīriešu, ne sieviešu klasiskā basketbola izlases, arī dīvāna polsterējuma deldētājs groza bumbai olimpiskajās spēlēs netic. Grupu turnīrā rezultāti būs labi, pamatturnīru noslēdzot kā trešajiem. Kritiska kļūda tiks pieļauta pirms ceturtdaļfināla, kad olimpiskā sponsora amerikāņu burgeru vietā tiks izvēlēta vietējā ēdienkarte. Jēlā zivs rīsu rullītī sagriezīs kuņģa saturu 3x3 basketbola izlases zvaigznēm Kārlim Lasmanim un Naurim Miezim. Cīņā par pusfinālu ar Edgara Krūmiņā tālmetieniem nepietiks uzvarai un nāksies palikt ārpus medaļu spēlēm.

Dīvāna eksperta prognoze: Latvijas 3x3 basketbola izlasei - 5. vieta.

Šaušana

Politiska stila uzstāšanās, runājot daudz, bet nepasakot neko, ir tieši Dīvāna eksperta jājamzirdziņš. Agatei Rašmanei eksperts sagatavojis vienu novēlējumu - "Trāpi mērķī!". Šaušanas sports dīvāna deldētājam saistās tikai ar blietēšanu ar gaiseni pa lidojošiem zvirbuļiem un kurmja rakuma turēšanu uz grauda divas stundas no vietas. Trāpīt precīzi ar prognozi par šaušanas sportu Dīvāna ekspertam ir tikpat liela iespēja kā Andrejam Rastorgujevam pasaules kausa posmā ieslēpot pirmajām ceturtajā šautuvē ar 15 sekunžu handikapu pār tuvāko sekotāju un sašaut visus piecus rimbuļus.

Dīvāna eksperta prognoze: 10 metru šaušanā ar gaisa pistoli Agatei Rašmanei - 11. vieta, 25 metru lēnajā šaušanā ar pistoli Agatei Rašmanei - 19. vieta.

Pludmales volejbols

Vēl pirms dažiem gadiem Dīvāna eksperts iecerēja noķert aizgājušo jaunību un devās uzsist bumbu pludmales smiltiņās. Spalvainajam alus vēderam vasaras iedegumu notvert neizdevās. Drīzāk tas līdzinājās krastā iznākuša roņa smagnējajai lēkšanai pa Dzintaru pludmales smiltīm. Tīņu sarauktās uzacis par Dīvāna eksperta ķēmošanos lika iespert volejbola bumbu krūmos un atgriezties pie sev tik labi pazīstamajām sportiskajām aktivitātēm ekrāna priekšā - priekšmetu celšanas pie mutes un žokļa darbspēju pielietošanas, pārkožot sāļos riekstiņus.

Pludmales smiltis ir vieta, kur mūsu olimpieši ir bijuši spēcīgi un var būt spēcīgi arī šajās spēlēs. Kopš Mārtiņa Pļaviņa izcīnītās bronzas medaļas riņķī apgājuši deviņi gadi. Viņa pāriniekam Edgaram Točam četrgades foruma debijā acis būs lielas, taču spriedzi noņems turnīra ievadā iegūtā tehniskā uzvara pret čehiem, kuri vakcinēšanās reklāmas par pilnu pirms mūža svarīgākajiem mačiem neņēma. Grupas atlikušajās spēlēs Točs dominēs blokā un izvedīs Latvijas vīru pāri no apakšgrupas kā pirmo. Izslēgšanas turnīru pirmajā kārtā Pļaviņš atgādinās par savu jaunību, līdaciņā velkot ārā vienu mirušo bumbu pēc otras. Astotdaļfinālā latviešu pāris uzrausies uz kāda mežonīga servētāja, kurš vairākkārt liegs noņemties, atstājot mūsu kungus pie ceturtdaļfināla barjeras.

Dāmām olimpiskais turnīrs sāksies ar kašķi viesnīcā. Meitenes nevarēs atrast kopsaucēju par īstās krāsas biksiņām startam Tokijas spēlēs. Pirmajā setā pret amerikānietēm tas Tīnai Graudiņau un Anastasijai Kravčenokai maksās zaudējumu. TV kamerām setu pārtraukumā notverot asāku vārdu apmaiņu, liksies, ka olimpiskais turnīrs Latvijas duetam aiziet pa pieskari. Taču otrajā setā meitenes savāksies un saraus amerikānietes gabalos, pēcāk pārrullējot pāri arī brazīlietēm un kenijietēm. Mūsu meitenes noslaucīs kājas arī pretiniecēs, kas stāsies otrā tīkla pusē arī izslēgšanas spēļu turnīrā. Ar niknumu acīs Graudiņa/Kravčenoka aizsoļos līdz pat olimpiskajam finālam. Saprotot, ka medaļa jau ir kabatā, finālmačam uguntiņa būs nedaudz apdzisusi, Graudiņai/Kravčenokai finālā piedzīvojot pirmo un vienīgo zaudējumu Tokijas spēlēs.

Dīvāna eksperta prognoze: Pludmales volejbolā Mārtiņam Pļaviņam/Edgaram Točam - 9. vieta, duetam Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka - sudrabs.

Peldēšana

Ar ūdens sportu Dīvāna ekspertam vienīgā saistība ir sēdēt vannā un skaitīt cik burbuļus vienā reizē var izspiest - reiz sanāca septiņi. Latvijas olimpiešiem baseinā Fudži kalnu gāzt nesanāks. Stāsts pats par sevi jau būs tas, ka olimpiskās sudraba medaļnieces Jeļenas Rubļevskas meita Ieva Maļuka būs piedalījusies Tokijas spēlēs. Maļuka dominēs savā priekšsacīkšu peldējumā pret citu eksotisko valstu sportistēm. Maļuka 200 metru brīvā stila distanci nopeldēs tuvu pašai piederošajam Latvijas rekordam, bet tik un tā pusfināla peldējumu apostīt neizdosies.

Arī Daniils Bobrovs 200 metru brasā neko iespaidīgu neparādīs. Savā priekšpeldējumā Bodrovs paliks astotajā vietā, pamanoties laika izteiksmē zaudēt arī kādam eksotisko valstu pārstāvim no pirmā peldējuma. Kā gan var gaidīt no Latvijas peldētājiem kaut kādus rezultātus, ja gatavojoties olimpiādei peldbaseini bijuši ciet un ar japāņu ņindzju cienīgām metodēm jācenšas iešmaukt peldēšanas kompleksā, lai pilnīgā tumsā, nevienam neredzot censtos atstrādāt savu treniņu programmu.

Dīvāna eksperta prognoze: 200 metru brīvajā stilā Ievai Maļukai - 21. vieta, 200 metru brasā Daniilam Bobrovam - 33. vieta.

Džudo/Cīņa/Karate

Džudistam Jevgeņijam Borodavko Japānā sacīkstes sāksies ar cīņu pret Ungārijas atlētu. Pirmajai cīņai Latvijas džudists tiks pāri, pārmetot savu oponentu pāri plecam un liekot tam attapties uz parketa. Pašam Borodavko arēnas lampās nāksies ieskatīties Top-16 fāzē, kad neizkustināmu sienu pretī būs nolicis Krievijas Olimpisko federāciju pārstāvošais Iljasovs.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva iepriekšējās divās olimpiādēs ar asarām acīs pārdzīvoja netikšanu līdz olimpiskajai medaļai. Cerība, ka vēl piecus gadus vēlāk šis mērķis tiks sasniegts, laikam jau ir aizbraucis citā vilcienā. Daugavpilietei nāksies palikt aptuveni tur pat kur Londonā un Riodežaneiro.

Vēl viens cīņas sportu pārstāvis Tokijā būs karatists Kalvis Kalniņš, kurš Tokijā ierodas kā Eiropas vicēcēmpions. Spērienu, lai iekļūtu medaļu cīņās, Kalniņam izpildīt neizdosies, paliekot ārpus pusfināla robežas.

Dīvāna eksperta prognoze: Džudistam Jevgeņijam Borodavko - 17. vieta, cīņā Anastasijai Grigorjevai - 9. vieta, karatē Kalvim Kalniņam - 6. vieta.

BMX

Jauns Māris Štrombergs 13 gadus pēc sporta veida debijas olimpiskajās spēlēs vēl nav izaudzis. Tik dominējošs atlēts savā sporta veidā mums var parādīties labi ja reizi gadsimtā. Šī brīža Latvijas BMX sportam jau ir liels sasniegums, ka ir pa pārstāvim gan vīru, gan dāmu konkurencē. Šī brīža BMX elitē bez izcila starta uzrāviena, kāds tas bija divkārtējajam čempionam Štrombergam, īsti darīt nav ko. Tieši starta ātrums ir Vinetas Pētersones lielākais klupšanas akmens, tādēļ līdz pusfinālam Latvijas sportistei aicīnīties nesanāks. Tikmēr arī bobslejā zināmu rūdījumu guvušais Helvijs Babris pirmajai kārtai tiks pāri un atrādīs sevi arī pusfinālā, kur gan vairāk būs jāpēta cipari uz pretinieku mugurām.

Dīvāna eksperta prognoze: BMX riteņbraucējai Vinetai Pētersonei - 20. vieta, Helvijam Babrim - 14. vieta.

Jāšanas sports

Zirdziniekam Kristapam Neretniekam pirms sacensībām nāksies nospļauties un pār celim pārlauzt pātagu. Viņa jaunais zirgs Valour būs pārnervozējies pirms olimpiskā starta. Valour ietiepīgāk kā ēzelis atteiksies nākt ārā no olimpiskā staļļa. Tik lielam spiedienam kā Tokijas spēles 11 gadus vecais zirgs nebūs gatavs. Neretnieks pie sevis padomās, ka labāk tomēr būtu veco kleperi Moon Ray ņēmis līdzi. Tas vismaz bija emocionāli stabils zirgs, kuru uz PVA līmes fabriku aizsūtīt roka neceļās.

Dīvāna eksperta prognoze: jāšanas sportā Kristapam Neretniekam un Valour - bez ieskaites.

Modernā pieccīņa

Modernā pieccīņa ir traki liela haļava. Nekad nevari zināt kāds zirgs tiks ielozēts - olimpiskā līmeņa lēkšotāju vai izkāmējušu kartupeļu lauka arkla vilcēju. Loterijā paredzami iekritīs mūlis ar četriem kreisajiem pakaviem. Arī paukošanas špagam kāds pirms mačiem būs uzsēdies virsū, nolokot galu. Peldēšanas cepurīte pārāk cieši spiedīs galvu, bet pistole pirms izšķirošā šāviena ieklemēs. Tikai ar kedām pirms finālskrējiena Pāvelam Švecovam viss būs kārtībā.

Dīvāna eksperta prognoze: Modernajā pieccīņā Pāvelam Švecovam - 29. vieta.

Svarcelšana

Svarcēlājs Artūrs Plēsnieks pēc kārtīgiem pirmssacensību treniņiem ieradīsies savā olimpiskā ciemata istabiņā un piedzītiem muskuļiem kritīs savā guļamvietā. Taču japāņu antiseksa kartona gulta neizturēs zem Plēsnieka masīvā auguma un izšķīdīs pa detaļām. Japāņu olimpiaskā ciemata tehniskie darbinieki ar piesarkušiem vaigiem un neticīgām acīm uzklausīs Plēsnieka skaidrojumu par gultas starpgadījumu. Uz sacensību grīdas Plēsnieks raus un grūdīs, bet medaļa paliks rokas stiepiena attālumā. Ritvaram Suharevam debijas olimpiādē galvenais piedalīties un nesagraut kartona gultu.

Dīvāna eksperta prognoze: Svarcēlājam Artūram Plēsniekam - 4 vieta, svarcēlājam Ritvaram Suharevam - 9. vieta.

Smaiļošana

Roberts Akmens kā akmens ūdenī nenogrims. Aizairēt sanāks visai cienījami, iebraucot finālā, kur gan līdz dzelžiem tikt nebūs pa spēkam.

Dīvāna eksperta prognoze: 200 metru smaiļošanā Robertam Akmenim - 7. vieta.

Teniss

Latvijas raketēm individuālajās sacensībās līdz medaļu mačiem aizsniegties nesanāks. Anastasijai Sevastovai individuālais turnīrs apstāsies otrajā kārtā, bet Jeļena Ostapenko tiks par vienu kārtu tālāk, izstājoties trešajā raundā. Tomēr dīvaini lēnajā laukumā visas čakras mūsu tenisistēm negaidīti atvērsies dubultspēlēs, kur iepriekšējie abu dāmu kopīgi aizvadītie mači nekādu optimismu nevairo. Tomēr Ostapenko sacensību laikā salauzīs četras raketes, bet Latvijas pāris soļos pāri duetiem, kurus it kā nevajadzētu uzvarēt. Sevastovas un Ostapenko pāris tiks līdz pašai turnīra augšai, iegūstot bronzas medaļas. Turnīra laikā Sevastovas un Ostapenko starpā uzplauks negaidīti silta draudzība, abām kļūstot nešķiramām arī WTA turnīros, kur allaž abas tenisistes dzīvos vienā numuriņā un, atrodoties Latvijā, vienmēr kopīgi trenēsies Liepājā.

Dīvāna eksperta prognoze: Ansatasijai Sevastovai un Aļonai Ostapenko vienspēlēs attiecīgi otrā un trešā kārta, dubultspēlēs - bronza.

Vieglatlētika

Sporta karalienē šoreiz mūsu delegācija mazāka nekā ierasti tas bijis. Pirmā Tokijas vieglatlētikas stadionā uz starta stāsies Līga Velvere, kurai 800 metru skrējienā izdosies ieskriet ceturtdaļfinālā. Tālāk gan kājas ienest nespēs.

Vesera metējai Laurai Igaunei līdz kvalifikācijas normas sasniegšanai būs visai tālu, jo nokļūšana uz četrgades lielākajiem mačiem sportistei jau būs bijis liels panākums.

Aigara Fadejeva laiki ir palikuši tālā pagātnē, tagad latviešu soļotājiem 50 kilometros uzdevums ir aizstaigāt līdz finišam, nesakrājot trīs brīdinājumu normu.

Latvijā vienmēr gaidām olimpisko spēļu pēdējās dienas, kad kalendārā ierakstītas šķēpmešanas sacensības. Madara Palameika un Anete Kociņa matos skaisti iesies sarkanbaltsarkanās lentītes, tiekot pie ārkārtīgi skaistām bildēm Instagramai. Taču kvalifikācija salauzīs sirdis. Līdz kvalifikācijas robežai nedaudz pietrūks, bet cerības kvalificēties ar vietu savos pēdējos mēģinājumos atņems konkurentes. Līna Mūze pirmajā kvalifikācijas mēģinājumā pārkāps pāri līnijai, bet otrajā uzmetīs kvalifikācijas normu un gatavosies finālam, kurā tiks sasniegts šo olimpisko spēļu augstvērtīgākais vieglatlētikas rezultāts - piektā vieta. Vīriem finālā tiks Gatis Čakšs, kurš pieliks punktu Latvijas dalībai Tokijas olimpiskajās spēlēs ar devīto vietu, pabiedējot vienu no laukuma mērtiesnešiem ar bikšu caurduršanu ar šķēpu.

Dīvāna eksperta prognoze: 800 metru skrējējai Līgai Velverei - 23. vieta, vesera metējai Laurai Igaunei - 27. vieta, soļotājiem Arnim Rumbeniekam - 35. vieta, soļotājam Ruslanam Smolonskim - 43. vieta, šķēpmetējai Madarai Palameikai - 16. vieta, šķēpmetējai Anetei Kociņai - 13. vieta, šķēpmetējai Līnai Mūzei - 5. vieta, škēpmetējam Gatim Čakšam - 9. vieta.

Priecīgas visiem olimpiskās spēles - lai labi garšo!
Jūsu, Dīvāna eksperts!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2021-07-23 16:56, pirms 3 gadiem
Būtu labāk pilnveidojuši portālu, lai nav jālasa tik daudz rupju kļūdu, nevis nodarbojušies ar šāda veida pilnīgi nevajadzīgām muļķībām!

  -1 [+] [-]

, 2021-07-23 16:59, pirms 3 gadiem
Ja uz hoķi varēja lasot pasmaidīt par šo un to, tad šoreiz jāsaka - diezgan skumji...

     [+] [-]

, 2021-07-23 17:40, pirms 3 gadiem
Bēdīgākais ir tas, ka dīvānam ir baigā taisnība par basketbolu, čaļiem uz pleciem ir uzlikts tāds nereāls smagums, ka visi gaida zeltu, ka beigās nedod Dievs nesanāk čiks
.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-23 19:32, pirms 3 gadiem
Par tiem, kas var ko sasniegt.
Man liekas, ka basītī pirmā spēle arī būs izšķirošā, lai saprastu uz ko džeki var cerēt tālāk. Poļi - mūsu neērtais pretinieks pēdējās spēlēs, kaut arī rangā zemāki. Ja šos vajadzīgajā brīdī mācēs nolauzt, tad jādomā, ka ar psiholoģiju un motivāciju viss ir OK.
Bīča meitenes ir labā formā. Tur tikai no viņām pašām viss ir atkarīgs. Plus veiksme

  -1 [+] [-]

, 2021-07-23 20:04, pirms 3 gadiem
Tālāk par otro ridkopu netiku. Sviests, kurš nebūtu šeit jāpublicē. Divāna pirdperts.

     [+] [-]

, 2021-07-23 20:22, pirms 3 gadiem
Visstulbākais materiāls, kas Sportacentrs publicēts visā(!!!) tā pastāvēšanas vēsturē! Pilnīgs marasms! Un tas pat ir ļoti maigi teikts!

  +2 [+] [-]

, 2021-07-23 20:47, pirms 3 gadiem
ak68 rakstīja: Visstulbākais materiāls, kas Sportacentrs publicēts visā(!!!) tā pastāvēšanas vēsturē! Pilnīgs marasms! Un tas pat ir ļoti maigi teikts!

Prognozes vienmēr interesanti lasīt. Lasīju ar lielu interesi. Nav jau visam jāpiekrīt. Katram ir iespējas prognozēt. Lūdzu prognozē precīzāk. Patika , ka dīvāna eksperts izteica ļoti konkrētas prognozes. Kritizēt prognozes ir ļoti viegli. Bieži tie lielie kritizētāji paši baidās izteikt savas prognozes.

     [+] [-]

, 2021-07-23 21:19, pirms 3 gadiem
Aldis Br rakstīja: Prognozes vienmēr interesanti lasīt. Lasīju ar lielu interesi. Nav jau visam jāpiekrīt. Katram ir iespējas prognozēt. Lūdzu prognozē precīzāk. Patika , ka dīvāna eksperts izteica ļoti konkrētas prognozes. Kritizēt prognozes ir ļoti viegli. Bieži tie lielie kritizētāji paši baidās izteikt savas prognozes.
Es no mūsu sportistiem gaidu cīņu par maksimāli augstāko vietu daudzos viedos. Prognozes ir laba lieta, bet prognozēm jabūt pamatotām. Turklāt šajā gadījumā gribas saprast, kas ir šīe eksperti vai eksperts, vai arī SC autoru kolektīvs vai vēl kas. Ja raksta šādu materiālu, tad tā autori nevar būt ananonīmi. Mēs komentāru sadaļā varam atļauties būt anonīmi. Turklāt daudziem spriedumiem šajā rakstā vispār nepiekrītu. Ceru, ka Tīna un Anastasija uzvarēs, bet tā nav prognoze. Tas ir vienkarši tas, ka ceru un ticu, ka viņās izšaus. Pēdejais turnīrs Gštādē tomēr bija ar pluss zīmi. Reāli meitenes tikai divos turniros ir bijušas 4.vietā Pasaules tūres posmos, tāpēc tas nav pietiekami kaut kādām prognozēm, ja tām pieejam nevis no emocijām, bet ar veselo saprātu. Kā var 3x3 likt 5.vietā, tas man nav saprotams. Var tā, protams, notikties, bet nu, sorry, tad man jāteic, ka šīs prognozetājs ir diezgan maz skatījies mūsu 3x3 puišu iepriekšējās spēles. Ja viņi spēlēs, tā, kā viņi mak to darīt, tad tam jābūt finālam viennozīmīgi. Ostapenko ar Sevastovu nav dubultspēļu speciālistes. Tikt līdz medaļām viņam ir mazāk iespēju kā Tīnai ar Nastju. Jautājums, vai Mūze būs tikusi galā ar traumu, kas viņai bija jūnija beigās. Šīs sezonas rezultāti nevieš optimismu. Katra gadījumā Anete Kociņa šogad ir bijusi daudz stabilāka. Arī Akmens (U23 pasaules čempions, trešais pasaules rangā) 7. vietā? Ko šis eksperts smejas, vai? Te vēl par citiem varētu turpināt!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-23 21:58, pirms 3 gadiem
ak68 rakstīja: Es no mūsu sportistiem gaidu cīņu par maksimāli augstāko vietu daudzos viedos. Prognozes ir laba lieta, bet prognozēm jabūt pamatotām. Turklāt šajā gadījumā gribas saprast, kas ir šīe eksperti vai eksperts, vai arī SC autoru kolektīvs vai vēl kas. Ja raksta šādu materiālu, tad tā autori nevar būt ananonīmi. Mēs komentāru sadaļā varam atļauties būt anonīmi. Turklāt daudziem spriedumiem šajā rakstā vispār nepiekrītu. Ceru, ka Tīna un Anastasija uzvarēs, bet tā nav prognoze. Tas ir vienkarši tas, ka ceru un ticu, ka viņās izšaus. Pēdejais turnīrs Gštādē tomēr bija ar pluss zīmi. Reāli meitenes tikai divos turniros ir bijušas 4.vietā Pasaules tūres posmos, tāpēc tas nav pietiekami kaut kādām prognozēm, ja tām pieejam nevis no emocijām, bet ar veselo saprātu. Kā var 3x3 likt 5.vietā, tas man nav saprotams. Var tā, protams, notikties, bet nu, sorry, tad man jāteic, ka šīs prognozetājs ir diezgan maz skatījies mūsu 3x3 puišu iepriekšējās spēles. Ja viņi spēlēs, tā, kā viņi mak to darīt, tad tam jābūt finālam viennozīmīgi. Ostapenko ar Sevastovu nav dubultspēļu speciālistes. Tikt līdz medaļām viņam ir mazāk iespēju kā Tīnai ar Nastju. Jautājums, vai Mūze būs tikusi galā ar traumu, kas viņai bija jūnija beigās. Šīs sezonas rezultāti nevieš optimismu. Katra gadījumā Anete Kociņa šogad ir bijusi daudz stabilāka. Arī Akmens (U23 pasaules čempions, trešais pasaules rangā) 7. vietā? Ko šis eksperts smejas, vai? Te vēl par citiem varētu turpināt!
Tu neesi uzķēris šī diezhan patizlā materiāla būtību. Dīvāna eksperta sadaļa ir parodija par mums - "dīvanu ekspertiem", kas atlaiž trenerus, lamā sastāvu izvēles, uzskata, ka viņi izveidotu vislabākās izlases utt. Līdz ar to šīs te "prognozes" ir diezgan trāpīgas, iepinot ticu,ceru, emocijas utt. Jo tieši tā dara "dīvana eksperti"

     [+] [-]

, 2021-07-23 22:37, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tu neesi uzķēris šī diezhan patizlā materiāla būtību. Dīvāna eksperta sadaļa ir parodija par mums - "dīvanu ekspertiem", kas atlaiž trenerus, lamā sastāvu izvēles, uzskata, ka viņi izveidotu vislabākās izlases utt. Līdz ar to šīs te "prognozes" ir diezgan trāpīgas, iepinot ticu,ceru, emocijas utt. Jo tieši tā dara "dīvana eksperti"
Var jau būt. Bet parodijām ir domāti citi interneta resursi!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-24 10:08, pirms 3 gadiem
Nu bet parasts sportacentra līmenis. Te liela daļa "žurnālistu" kā reiz arī ir dīvāna eksperti un tādā pat stilā un saprašanā raksta ikdienā. Kārtējo stulbumu sacepuši, tomēr cerams ka sportisti šito portālu nelasa.

     [+] [-]

, 2021-07-24 13:38, pirms 3 gadiem
Aldis Br rakstīja: Prognozes vienmēr interesanti lasīt. Lasīju ar lielu interesi. Nav jau visam jāpiekrīt. Katram ir iespējas prognozēt. Lūdzu prognozē precīzāk. Patika , ka dīvāna eksperts izteica ļoti konkrētas prognozes. Kritizēt prognozes ir ļoti viegli. Bieži tie lielie kritizētāji paši baidās izteikt savas prognozes.
Piekrītu, jo pārējie tikai kritizē un apvaino nevis analizē un nedod konkrēto prognozi laikapstākļos ne sportā. Dīvānā var sēdēt, var arī gulēt- tas ir labi un patīk

     [+] [-]

, 2021-07-24 16:09, pirms 3 gadiem
Nu, sportisti var pierādīt, ka dīvāna eksperts kļūdās...nu, tad bīča meitenēm zelts!