Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

ASV beisbolisti sagrauj Dienvidkoreju, nodrošinot lielo finālu pret Japānu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

ASV beisbolisti sagrauj Dienvidkoreju, nodrošinot lielo finālu pret Japānu
ASV izlases beisbolisti. Foto: Jorge Silva/Reuters/Scanpix

Tokijas olimpisko spēļu beisbola turnīra zelta finālā iekļuvusi ASV izlase, kas otrajā pusfināla mačā ar 7:2 sagrāva Dienvidkoreju. Finālspēlē amerikāņi spēkosies pret mājiniekiem japāņiem.

ASV un Dienvidkorejas valstsvienības savā starpā jau tikās Tokijas olimpisko spēļu grupu turnīra izspēlē, toreiz ar 4:2 pārākiem izrādoties amerikāņiem. Šodien cīņa bija līdzvērtīga līdz par sestā īninga sākumam, kad rezultāts bija 2:1 ASV labā. Tomēr tad amerikāņi eksplodēja uzbrukumā, veicot piecus pilnus skrējienus pēc kārtas un būtiski palielinot vadību - 7:1.

Fināls starp ASV un Japānas komandām norisināsies 7. augustā pulksten 13:00 pēc Latvijas laika. Cīņā par bronzu tajā pašā dienā pulksten 6:00 laukumā dosies Dienvidkorejas un Dominikānas izlases.

Pašreizējā olimpiskā čempione ir Dienvidkoreja, savukārt olimpisko spēļu titulētākā izlase ir Kuba, kas pēdējo no saviem trim zelta medaļu komplektiem izcīnīja 2004. gadā Pekinā. Kubieši Tokijas spēlēm nespēja kvalificēties.

Izmantotie avoti:
https://olympics.com/tokyo-2020/oly...

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!