Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Japānas beisbolisti olimpiskajā grandu duelī papildus īningā pieveic ASV

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Japānas beisbolisti olimpiskajā grandu duelī papildus īningā pieveic ASV
Japānas izlases beisbolists Hajato Sakamoto izdara sitienu. Foto: Jorge Silva/Reuters/Scanpix

Tokijas olimpisko spēļu finālam pietuvojusies Japānas beisbola izlase, kas "play-off" otrās kārtas "saldajā ēdienā" ar 7:6 papildus īningā pārspēja citu galveno favorīti cīņā par zeltu ASV.

Pēc aizvadītiem astoņiem īningiem amerikāņi bija ieguvuši 6:5 pārsvaru, nokļūstot ļoti tuvu panākumam. Devītajā īningā ASV komandas ceturto bāzi sasniedza Seija Suzuki, atgūstot neizšķirtu (6:6), kamēr amerikāņi savā uzbrukuma mēģinājumā pie pilniem skrējieniem netika. Papildus īningā bija vērojams līdzīgs scenārijs, šoreiz četras bāzes apceļojot Juki Janagitam, kas Japānai deva 7:6 vadību. ASV beisbolisti arī šoreiz uzbrukumā neko ievērības cienīgu neiespēja, nevienu reizi neizsitot bumbu laukumā.

Līdz ar to Japāna iekļuva Tokijas olimpisko spēļu pusfinālā, kur Āzijas komandu duelī eksaminēs Dienvidkoreju, kas šodien ar 11:1 sagrāva Izraēlu. Par spīti smagajai neveiksmei izraēliešiem vēl ir iespēja turpināt cīņu par medaļām. Rītdien Izraēla spēlēs pret Dominikānas Republiku, savukārt šī mača uzvarētāju gaidīs ASV.

Tokijas olimpisko spēļu beisbola "play-off" 2. kārta

SpēleRezultāts
Izraēla - Dienvidkoreja1:11
ASV - Japāna6:7 P

Izmantotie avoti:
https://olympics.com/tokyo-2020/oly...

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

Skaties visus olimpisko spēļu notikumus tiešraidēs, abonējot discovery+ pie Go3!