Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Džokovičs atzīst kļūdu pasākuma apmeklēšanā pēc pozitīva Covid-19 testa

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džokovičs atzīst kļūdu pasākuma apmeklēšanā pēc pozitīva Covid-19 testa
Novaks Džokovičs pirmajā treniņā Austrālijā. Foto: Zumapress/Scanpix

Pasaules ranga pirmā rakete Novaks Džokovičs paziņojumā savā ''Instagram'' kontā atzinis kļūdu vienas intervijas apmeklējumā pēc saņemta pozitīva Covid-19 testa decembra vidū, bet neprecizitātes ceļošanas dokumentos uz Austrāliju pieļāvis viņa aģents.

Jau 17. janvārī sāksies pirmais gada ''Grand Slam'' Austrālijā, taču pirms tā ažiotāžu ap turnīru radījis pasaules pirmā rakete Novaks Džokovičs, kuram vispirms piešķīra medicīnisko izņēmumu, bet vēlāk Austrālijas likumsargi neielaida valstī un atcēla tenisista vīzu. Džokoviča juristi apstrīdēja lēmumu tiesā, kas pirmdien lēma par labu Džokovičam, tādējādi atjaunojot sportista vīzu.

Vēl gan Austrālijas imigrācijas ministrs var pieņemt lēmumu anulēt Džokoviča vīzu, kas nozīmētu tenisista deportāciju no valsts un arīdzan nevarēšanu atgriezties tajā turpmākos trīs gadus. Pagaidām ministrs šādu lēmumu pieņēmis nav. Tikmēr medijos bija parādījusies informācija, ka Džokovičs pēc pozitīvā Covid-19 testa 16. decembrī bija apmeklējis vairākus pasākumus, tādējādi pārkāpjot karantīnas noteikumus.

Tenisists savā ''Instagram'' kontā sniedza paziņojumu, cenšoties skaidrot radušos situāciju un atzīstot, ka vienā no gadījumiem kļūda tik tiešām pieļauta. ''Vēlos informēt par apmeklētajiem pasākumiem decembrī, kas rezultējās ar pozitīvu Covid-19 testu. Vēlos uzsvērt, ka darīju visu, lai nodrošinātu apkārtējo drošību un izpildītu nepieciešamās testēšanas prasības. 14. decembrī apmeklēju basketbola spēli Belgradā, pēc kā tika ziņots par vairākiem Covid-19 saslimšanas gadījumiem. Lai arī man bija simptomi, 16. decembrī veicu ātro antigēnu testu, kas bija negatīvs, taču drošības pēc devos veikt laboratorijas analīzes. Nākamajā dienā apmeklēju tenisa pasākumu Belgradā, lai pasniegtu dāvanas bērniem. Pirms pasākuma veicu antigēna testu, kas bija negatīvs. Jutos asimptomātisks un tikai pēc pasākuma saņēmu pozitīvas Covid-19 laboratorijas analīzes,'' skaidrojumu iesāk titulētais tenisists.

''Nākamajā dienā (18. decembrī) biju savā tenisa centrā Belgradā, lai sniegtu sen apstiprinātu interviju ''L'Equipe''. Visus citus tās dienas pasākumus atcēlu, izņemot šo interviju, jo nevēlējos pievilt žurnālisti. Es ievēroju distanci un atrados telpās ar sejas masku, kuru novilku tikai fotosesijas laikā. Lai arī pēcāk devos mājās un ievēroju karantīnu nākamajās dienās, šis bija kļūdains lēmums un man bija jāpārceļ intervija,'' turpināja Džokovičs.

Austrālijas likumsargi anulēja Džokoviča vīzu, jo uzskatīja, ka tenisista sniegtā informācija nav bijusi precīza. Sportists publiskajā paziņojumā atklājis, ka viņa komanda pieļāvusi cilvēcīgu kļūdu: ''Kā teicu imigrācijas darbiniekiem ierodoties Austrālijā - manus ceļošanas dokumentus aizpildīja mana komanda. Mans aģents atvainojas par pieļauto kļūdu, atzīmējot nepareizo aili, ko atzīmēja vienmēr, kad devāmies uz Austrāliju. Tā bija cilvēciska un nejauša kļūda. Esam snieguši Austrālijas valdībai papildus informāciju, lai skaidrotu šo situāciju.''

Džokovičs noslēdza paziņojumu, ka turpmāk vairs nesniegs oficiālus komentārus un ka vēlētos spēlēt turnīrā, kuru iemīļojuši ne tikai skatītāji, bet arī tenisisti. Džokovičs ''Australian Open'' triumfējis deviņas reizes, tostarp pēdējos trīs gados pēc kārtas.

1 2 3 4 5 157 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2022-01-12 09:43, pirms 2 gadiem
vot i sākas - omazkas , otmazkas , otmazkas

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 09:45, pirms 2 gadiem
Paslīdēja, nu gadās ...

  -3 [+] [-]

, 2022-01-12 09:52, pirms 2 gadiem
Saprotams, man arī ceļojumu aģents ir sačakarējies.
Bet tāpēc taisīt tās razborkas? Viss saprotams, Djoko izslimojis, var spēlēt, np.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-12 09:56, pirms 2 gadiem
Džokovičs neklanās covid dievekļa priekšā, tāpēc jau tā ņemšanās, kā var nevakcinēts cilvēks iebraukt Austrālijā, ārprāc!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2022-01-12 10:05, pirms 2 gadiem
Edison rakstīja: Džokovičs neklanās covid dievekļa priekšā, tāpēc jau tā ņemšanās, kā var nevakcinēts cilvēks iebraukt Austrālijā, ārprāc!!!
zini , kas smīdina ?
tas , ka viņš saka , ka turnīrs patīk , ka valsts patīk , ka spēlēt ļoti grib , bet grib arī publiski patēlot baigo varoni .
tāpat kā lielai daļai Latvijas cilvēku - dzīvot Latvijā patīk , dzīve pārtikusi un nekur prom baraukt pat prātā nenāk , bet gribas visu laiku apsaukāt valsti un valdību
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 10:34, pirms 2 gadiem
Kā grib tā dara serbs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2022-01-12 10:51, pirms 2 gadiem
j888 rakstīja: vot i sākas - omazkas , otmazkas , otmazkas
Otmazkas ne otmazkas, kaut kāda loģika viņa paziņojumā tomēr ir. Tas tev nav nostāties Rīgas centrā ar plakātu "pandēmijas nau"

 +11 [+] [-]

, 2022-01-12 10:52, pirms 2 gadiem
Rujienas_Klondzha rakstīja: Tas sava zina pat ir smiekligi, ka vesels kontinents kas pamata ir kenguru un dingo apdzivots, miizh no viena slaava kas bez 5 potem censhas vinu valstee ieklut
Bet vēl smieklīgāk ir tas,ka sportists,kurš visdrīzāk visu sportista mūžu sev špricējis iekšā dažādus aizliegtus, fizisko formu uzlabojošus preperātus utt. baidās no pāris potēm pret vīrusu saslimšanu.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-12 11:00, pirms 2 gadiem
Lai tik kravā koferus! Cilvēciska kļūda bija noalgot aģentu tupeni, kurš jauc ailītes anketās. Prozit!

  +5 [+] [-]

, 2022-01-12 11:17, pirms 2 gadiem
Likums ir likums, var patikt vai nē, bet īpaši tādam serbam ierodoties svešā valstī ir jārespektè vietējie likumi. Un nevar atrunāties, ka sorry kļūdījos, tad nevajadzēja par katru cenu censties tikt iekšā valstī. Viņam būtu jāatdzīst kļūda un jāpamet valsti, lai vismaz tas būtu kompromiss no piedalīšanās turnīrā līdz iespējamam cietumsodam.
Gribēji apiet aistēmu un sapisies, tad atzīsti kļūdu un brauc mājās.

  +4 [+] [-]

, 2022-01-12 11:36, pirms 2 gadiem
j888 rakstīja: zini , kas smīdina ?
tas , ka viņš saka , ka turnīrs patīk , ka valsts patīk , ka spēlēt ļoti grib , bet grib arī publiski patēlot baigo varoni .
tāpat kā lielai daļai Latvijas cilvēku - dzīvot Latvijā patīk , dzīve pārtikusi un nekur prom baraukt pat prātā nenāk , bet gribas visu laiku apsaukāt valsti un valdību
tu vispār saproti, kas ir valsts...

par ko tu te runā, jokdari....

Ir tikai zeme uz kuras mēs visi dzīvojam un ir dzimtas, no kurām veidojas tautas.

..bet, ja uzkavējamies tavā matricā, tad vēl ir uzurpatori, kuri uzskata, ka var uzkundzēties pār visuma likumiem.

Šī matrica jau pastāv nedaudz vairāk kā 2000 gadus. Iesaku atvienoties.

  +5 [+] [-]

, 2022-01-12 11:42, pirms 2 gadiem
Novax mēģina saglābt savu seju. Es domāju, ka viņi vnk viltoja testu, ka viņš ir bijis pozitīvs, lai varētu spēlēt AO. Tikai nebija iedomājušies, ka kāds uzķers, ka viņš ir bijis publiskos pasākumos/intervijās pēc teorētiskās "saslimšanas". Novaxa brālis un komanda tagad 2 dienas kārtīgi apdomāja savu atbildi un izlēma, ka šis ceļs ir visoptimālākais, nevis viltota testa atzīšana. Ja jau izskaidrojums bijis tik vienkāršs, tad jau bračka intervijā pirms 2 dienām būtu to izskaidrojis, nevis pārtraucis preseni

Skaidrs, ka Austrālijā viņu nesodīs un trakākais, kas var notikt ir vnk deportācija atpakaļ uz Serbiju. Serbijā jau nu noteikti savu nacionālo varoni nesodīs. Tā formas nepareizā aizspildīšana par ko te Novax runā ir pupu mizas - tur vnk nebija atķeksējuši, ka pēdējo 14 dienu laikā bijis Spānijā. Mēģina noslēpt lielākus sūdus - to, ka viltojis testu vai arī to, ka pofigā slims gājis apkārt uz publiskiem pasākumiem.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 11:44, pirms 2 gadiem
smilshstreet rakstīja: Bet vēl smieklīgāk ir tas,ka sportists,kurš visdrīzāk visu sportista mūžu sev špricējis iekšā dažādus aizliegtus, fizisko formu uzlabojošus preperātus utt. baidās no pāris potēm pret vīrusu saslimšanu.
Šitais no tēmas, kad "dabasbērni" bļaustās par GMO un organisko pārtiku, bet tai pat laikā vakarā iešnauc pulverīti vai ierij kādu ripu.

  -4 [+] [-]

, 2022-01-12 11:47, pirms 2 gadiem
Nu malacis, Džoko, retais, kurš uzdrīkstas ignorēt šo pasaules vājprātu, turēšu abus īkšķus par viņu!!

  +5 [+] [-]

, 2022-01-12 11:50, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Šitais no tēmas, kad "dabasbērni" bļaustās par GMO un organisko pārtiku, bet tai pat laikā vakarā iešnauc pulverīti vai ierij kādu ripu.
Tas taču skaidrs, ka antivaxeriem divkosība spiežas ārā pa visām vīlēm.
Vienā intervijā māte kliedz mikrofonā, ka neļaus savam bērnam spricēt to ''žļurgu'', bet sīcis tikmēr blakus mātei ar taukainu muti loca iekšā čipšus. Laikam neviens mātei soctīklos nebija uzrakstījis, ka jau 90-to gadu vidū vācu zinātnieki čipšos bija atklājuši vismaz trīs sastāvdaļas, kuras izraisa onkoloģiskas saslimšanas.
Un tādu piemēru ir ar atliektiem galiem.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 11:52, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tur jau vel Džokovičs ir samelojis Austrālijas imigrācijas dienestiem, ka 14 dienas pirms došanās uz Austrāliju nav apmeklējis kādu trešo valsti. Ir jau pierādīts, ka viņš ir bijis Spānijā.
https://twitter.com/BenRothenberg?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480694577715576833%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.pl%2Ftenis%2F76498727989640zwrot-ws-novaka-djokovicia-oskarzenia-o-powazne-przestepstwo.html
Fuuu, prieks, ka esi sveiks un vesels! Es jau sabijos, ka omikrons būs Tevi pievārējis. Uzmanies, omikrons īpaši pļauj špricētos!

  +1 [+] [-]

, 2022-01-12 11:55, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Fuuu, prieks, ka esi sveiks un vesels! Es jau sabijos, ka omikrons būs Tevi pievārējis. Uzmanies, omikrons īpaši pļauj špricētos!
Man uzspļaut uz visādu pošmīžu padomiem.
Es domāju, ka nav tev jālepojas ar to, ka esi tumsoņa. Un tas ka esi tumsoņa var tikai aklais neredzēt.

  -4 [+] [-]

, 2022-01-12 11:56, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tur jau vel Džokovičs ir samelojis Austrālijas imigrācijas dienestiem, ka 14 dienas pirms došanās uz Austrāliju nav apmeklējis kādu trešo valsti. Ir jau pierādīts, ka viņš ir bijis Spānijā.
https://twitter.com/BenRothenberg?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480694577715576833%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.pl%2Ftenis%2F76498727989640zwrot-ws-novaka-djokovicia-oskarzenia-o-powazne-przestepstwo.html
Dzēs ārā Namej, es biju pirmais, ka šo iekomentēja

  -4 [+] [-]

, 2022-01-12 11:58, pirms 2 gadiem
chau! ataa rakstīja: Nu malacis, Džoko, retais, kurš uzdrīkstas ignorēt šo pasaules vājprātu, turēšu abus īkšķus par viņu!!
Pilns ar šitādiem ignorētājiem, še palasi https://www.reddit.com/r/HermanCain...

  +2 [+] [-]

, 2022-01-12 12:03, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Dzēs ārā Namej, es biju pirmais, ka šo iekomentēja
Sorry, nepamanīju!
Izdzēsu!

  +2 [+] [-]

, 2022-01-12 12:03, pirms 2 gadiem
Skaidrs ka Džoko jau divas reizes ir viltojis izslimošanas dokumentus, īpaši zinot Serbijas korupcijas līmeni. Jo ar viņa astmas problēmām, izslimot deltu vai omikronu bez simptomiem nav iespējams. Viss taču acīmredzams.
Un šeit ir tie antivakseri, kuri nekādā veidā nav gatavi pieņemt, ka katram lēmumam ir sekas, viņi uzvedas kā mazi bētni kuri uzskata ka ir tikai tiesības, bez nekādiem pienākumiem.

  -2 [+] [-]

, 2022-01-12 12:04, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Sorry, nepamanīju!
Izdzēsu!
Es tak smejos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 12:09, pirms 2 gadiem
Jānis_Pļava rakstīja: Tu esi vīrusmīzis
Tu esi smadzeņmīzis

  +2 [+] [-]

, 2022-01-12 12:11, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu esi smadzeņmīzis
Jeb vēsturē vēlāk būs zināmi kā homotukšpaurus

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 12:12, pirms 2 gadiem
Lai arī esmu strikti pret piespiedu špricēšanos (tai skaitā no savas bēdīgās pieredzes), Džokoviča pozīcija man nešķiet saprotama.

Viņam naudas nav, ka tik baisi vajag to turnīru?
OK, skaidrs, varbūt grib to 21. Slamu pacelt, lai kļūtu neapstrīdams GOAT. Tak Wimbldona vēl priekšā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2022-01-12 12:17, pirms 2 gadiem
Palasot ko citi tenisa cunftes pārstāvji saka par Džokeviča afērām kļūst skaidrs, ka viņš tenisistu cunftē ne tuvu nebauda cieņu. Nadāls atklāti aicina Austrālijas valdību viņu triekt pie visiem velniem.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-12 12:19, pirms 2 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Lai arī esmu strikti pret piespiedu špricēšanos (tai skaitā no savas bēdīgās pieredzes), Džokoviča pozīcija man nešķiet saprotama.

Viņam naudas nav, ka tik baisi vajag to turnīru?
OK, skaidrs, varbūt grib to 21. Slamu pacelt, lai kļūtu neapstrīdams GOAT. Tak Wimbldona vēl priekšā!
Te jau nav runa par piespiedu vakcinēšanos, bet gan par to, ka NoVax atklāti spļauj virsū noteikumiem un iespējams falsificē dokumentus. Ja arī nefalsificē, tad neievēro karantīnas noteikumus un dodās uz publiskiem pasākumiem (tas gan nav saistīts vairs ar Austrāliju, bet gan Serbijas likumiem).

  +1 [+] [-]

, 2022-01-12 12:21, pirms 2 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Palasot ko citi tenisa cunftes pārstāvji saka par Džokeviča afērām kļūst skaidrs, ka viņš tenisistu cunftē ne tuvu nebauda cieņu. Nadāls atklāti aicina Austrālijas valdību viņu triekt pie visiem velniem.
oho, iedod, lūdzu, avotu.

     [+] [-]

, 2022-01-12 12:21, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Fuuu, prieks, ka esi sveiks un vesels! Es jau sabijos, ka omikrons būs Tevi pievārējis. Uzmanies, omikrons īpaši pļauj špricētos!
Kāpēc tu melo? Britu zinātnieki nesen atklāja, ka balstvakcīna nodrošina 75% aizsardzību pret omikronu. https://www.ft.com/content/2b309e14...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 4 5 157 komentāri