Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Hērns gatavs kļūt par WPBSA priekšsēdi

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Hērns gatavs kļūt par WPBSA priekšsēdi
Barijs Hērns
Foto: sportinglife.com

"Matchroom Sport" vadītājs un leģendārā snūkera spēlētāja Stīva Deivisa ilggadējais menedžeris Barijs Hērns nolēmis kandidēt uz Pasaules Profesionālā biljarda un snūkera asociācijas (WPBSA) priekšsēdētāja amatu, ja līdzšinējais asociācijas vadītājs sers Rodnijs Volkers nākamajā kopsapulcē netiks ievēlēts atkārtoti.

Hērns uzsācis sarunas ar jaunizveidoto Snūkera Spēlētāju asociāciju (SPA), ar kuru WPBSA līdzšinējā vadība nav vēlējusies iesaistīties jebkāda veida diskusijās par nozīmīgiem snūkera dzīves jautājumiem. Visus lūgumus tikties WPBSA noraidījusi.

Savā paziņojumā Hērns teicis: "Kļūt par jebkura amata kandidātu WPBSA nav manās interesēs. Taču, apsverot iespējas, kuras pašlaik snūkeram ir pieejamas globālā līmenī, un redzot SPA darbībā, varu apliecināt, ka gadījumā, ja asociācijas vadītāja vieta pēc kārtējās balsošanas paliks vakanta, tad esmu gatavs uzņemties šos pienākumus. Protams, šādam solim būšu gatavs tikai tad, ja gūšu spēlētāju atbalstu. Ja spēlētāji izlems, ka ir apmierināti ar pašreizējo situāciju un pārvēlēs seru Rodniju Volkeru, es respektēšu viņu lēmumu."

1949. gadā dzimušais Hērns ir kompānijas "Matchroom Sport" īpašnieks un veic vairāku sporta veidu popularizāciju, rīkojot dažādus turnīrus. Snūkerā viņa paspārnē ir Premjerlīgas turnīrs, kas kā allaž pulcina pilnas tribīnes dažādās Lielbritānijas pilsētās. Tāpat ļoti lielu atzinību guvusi PDC šautriņmešanas tūre.

Izmantotie resursi:
snookerscene.blogspot.com



     [+] [-]

, 2009-11-17 21:55, pirms 15 gadiem
Paldies par snookera aizkulišu informāciju.