Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Hērns tiek izraudzīts par Volkera pēcteci

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Hērns tiek izraudzīts par Volkera pēcteci
Barijs Hērns
Foto: sportinglife.com

Divi atlikušie Pasaules Profesionālā biljarda un snūkera asociācijas (WPBSA) valdes locekļi izvēlējušies sev jaunus kolēģus, kuri stāsies izbalsoto vietā. Kā jau gaidīts, valdes priekšsēdētāja amatam izvirzīts Barijs Hērns, bet no spēlētāju vidus izvēlēts seškārtējais pasaules snūkera čempions Stīvs Deiviss.

Jau ziņojām, ka trešdien Šefīldā (Anglija) norisinājās WPBSA ikgadējā kopsapulce, kurā amatus zaudēja līdzšinējais valdes priekšsēdētājs sers Rodnijs Volkers, kā arī Maiks Danss un Džims Makmeions. Šobrīd kļuvuši zināmi arī oficiālie balsojuma rezultāti. Volkers un Danns saņēma 25 balsis "par" un 34 "pret", savukārt Makmeionu atbalstīja 24 balsstiesīgie, bet "pret" bija 35.

Atlikušo valdes locekļu Lī Doila un dr. Hamiša Makinnesa uzdevums bija izvēlēties jaunus amatu kandidātus, pie tam vienam bija jābūt no spēlētāju vidus. Kā paredz WPBSA nolikums, valdē jābūt vismaz trim locekļiem, bet ne vairāk ar pieciem. Doils un Makinness nav centušies atklāt jaunu Ameriku, un valdei piesaistījuši spēlētāju un līdzjutēju vidū cienīto seškārtējo pasaules čempionu un Snūkera Spēlētāju asociācijas prezidentu Stīvu Deivisu, bet priekšsēdētāja amatam viņa ilggadējo menedžeri un "Matchroom Sport" īpašnieku Bariju Hērnu.

Oficiāla Hērna apstiprināšana valdes priekšsēdētāja amatā notiks 16. decembrī.

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com