Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

"World Snooker" apņēmības pilni izveidot "World Snooker Tour"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"World Snooker" apņēmības pilni izveidot "World Snooker Tour"
Foto: Lauris Bērziņš

Sākot ar nākamo gadu iespējamas lielas pārmaiņas pasaules snūkera dzīvē. "World Snooker" kopā ar izklaides un mediju kompāniju "IMG" iecerējuši izveidot jaunu snūkera tūri ar vismaz 15 reitinga turnīriem.

Jaunā snūkera turneja ar nosaukumu "World Snooker Tour" ieplānota jau nākamajā sezonā. Tās izveidošana saistīta ar daudzviet pasaulē pieaugošo interesi par snūkeru. "World Snooker Tour" koncepcijā paredzēti 15 reitinga un papildus arī daži ielūgumu turnīri. Nākamo sezonu laikā to skaitu iecerēts pakāpeniski palielināt.

"Uzskatu, ka ir īstais laiks "World Snooker Tour". Ceram, ka spēlētāji un promouteri saskatīs savas iespējas, kādas viņiem radīsies iesaistoties šajā projektā un palīdzēs tam attīstīties," tā "World Snooker" priekšsēdētājs sers Rodnijs Volkers.

Informācija sagatavoja:
"World Snooker" preses dienests



     [+] [-]

, 2009-11-30 02:36, pirms 15 gadiem
Nu ko tā kā Latvijā pārsvarā tiek atbalstīts Krievu bilajrds un Snooker tad jau vajadzētu pacīnīties par viena posma organizēšanu Latvijā. Nemaz nebūtu slikti.