Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Selbijs atbalsta Hērna kandidatūru

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Selbijs atbalsta Hērna kandidatūru
Marks Selbijs

Marks Selbijs, pasaules snūkera reitinga 7. numurs, pievienojies pašreizējās "World Snooker" valdes kritizētāju pulkam un paudis atbalstu "Matchroom Sport" priekšsēdētāja Barija Hērna izvirzīšanai valdes priekšsēdētāja amatā.

Pašreizējās valdes un tās priekšsēdētāja sera Rodnija Volkera pārvēlēšanu neatbalsta vairāki spēlētāji, viņu skaitā arī Ronijs O'Salivans, Džons Higinss un Stīvs Deiviss. Tagad savu viedokli par notiekošo snūkera saimniecībā izteicis arī Marks Selbijs.

"Snūkers joprojām ir masveidīga spēle, un skatītāju skaits turnīros vienmēr ir liels. Saprotu, ka mūs skārusi finanšu krīze, taču nesaprotu, kāpēc snūkers ir tik sliktā stāvoklī. Paskatieties uz šautriņmešanu, tā joprojām spēj izdzīvot šajos grūtajos laikos. Kāpēc tā nav ar snūkeru? Kāpēc samazinās turnīru skaits? Varbūt atbildīgie cilvēki tomēr slikti dara savu darbu, un varbūt tieši tāpēc ir nepieciešams viņus nomainīt," tā savā blogā raksta Selbijs.

"To, ka mums šosezon ir tikai seši reitinga turnīri, var nosaukt par farsu. Arī atstarpe starp turnīriem ir par lielu – iepriekšējais bija pirms sešām nedēļām. It kā esam profesionāli spēlētāji, bet strādājam gandrīz uz pusslodzi. Atstarpe ir tik liela, ka turnīru starplaikos varētu atrast citu darbu."

"Ja esi TOP 16 spēlētājs, tad naudas pietiek, un pat tad, ja arī nenospēlē tik labi, ir iespējams tikt pie pienācīga atalgojuma. Visvairāk man žēl to spēlētāju, kuri atrodas ārpus 64 labāko skaita. Viņi ir profesionāļi, bet nenopelna tik daudz, lai spētu izdzīvot. Uz sevi naudas problēmas nevaru attiecināt. Viss, ko vēlos – spēlēt snūkeru. Taču grūti to darīt, ja ir tikai seši turnīri."

Jauno "World Snooker Tour" projektu Selbijs uzskata par labu esam, taču uzskata, ka to labāk redzētu piepildāmies, pie vadības grožiem esot Hērnam: "Ceru, ka šīs idejas tiks īstenotas. Zemāk jau vairs nav kur krist. Ja šajā darbā iesaistītos tāds cilvēks kā Barijs Hērns, tas varētu būt jauns pagrieziena punkts snūkera dzīvē. Par Hērnu šaubīties nevajag, viņš jau iepriekš ir pierādījis savas spējas. Vajag tikai palūkoties šautriņmešanas virzienā."

Izmantotie resursi:
www.markselby.info



  -3 [+] [-]

, 2009-11-30 21:36, pirms 15 gadiem
Nekādu Hērnu, tur īstā vieta Šleseram!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-11-30 23:59, pirms 15 gadiem
Hērns jau aizjūras Šlesera variants vien ir...

  -4 [+] [-]

, 2009-12-01 00:02, pirms 15 gadiem
Šlesers ir super VISMAZ VISU SAKĀRTOS

     [+] [-]

, 2009-12-01 07:38, pirms 15 gadiem
Pirmie triis komenti.... Izskataas, ka dzjeki sajaukushi maajas lapas. Kaut ko liidziigu var palasiit tikai delfos!
Kas attiecaas par Heernu, tad man liekas, ka shis jautaajums jau ir izlemts un skaidrs, ka vinjsh buus! Man liekas, ka visi speeleetaaji vienbalsiigi to atbalsta!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-01 07:55, pirms 15 gadiem
tici man, vienbalsības tur nav nepavisam. es gan neņemšos apgalvot, kurš no šiem uzvarēs (tiesa, runa ir pagaidām tikai par Vokera izbalsošanu, Hērna iebalsošana ir nākotnes jautājums). galvenais tur būtu saglabāt BBC televīzijas tiesību naudu, kas šobrīd snūkeram ienes lielāko daļu finansējuma. Hērnam sadarbības ar BBC (pagaidām) ir visai maz (ja ne pavisam nav), tikai ar satelīt/maksas televīzijām. Negribētos, ka snūkers pazūd no lielas daļas skatītāju ekrānu... Arī te.