Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Volkers ir kritis...

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Volkers ir kritis...
Rodnijs Volkers
Foto: Lauris Bērziņš

Šodien Anglijas pilsētā Šefīldā norisinājās Pasaules profesionālā biljarda un snūkera asociācijas (WPBSA) ikgadējā kopsapulce. Tajā no sava valdes priekšsēdētāja amata nācās šķirties seram Rodnijam Volkeram un vēl diviem valdes locekļiem.

Kā vēsta Lielbritānijas plašsaziņas līdzekļi no 72 balsstiesīgajiem (TOP 64 spēlētāji no pēdējām divām sezonām + pieci valdes locekļi) kopsapulcē piedalījušies 59, un 35 no viņiem nobalsojuši pret Volkeru, 24 – par. Līdz ar Volkeru amatu zaudējuši Džims Makmeions un Maiks Danns. Tagad atlikušajiem diviem valdes locekļiem Lī Doilam un dr. Hamišam Makinnesam būs jāizvirza jauni amatu kandidāti, un visupirms jau kāds no spēlētāju vidus.

Uz valdes priekšsēdētāja amata reālākais kandidāts ir Barijs Hērns, kurš jau iepriekš paudis vēlmi ieņemt šo amatu gadījumā, ja Volkers netiktu pārvēlēts. Tagad tas jau ir noticis fakts.

Pats Hērns paudis prieku par šādu iznākumu: "Esmu gandarīts. Labprāt izmantošu iespēju atdzīvināt snūkeru jau tuvākajos mēnešos. Ir daudz lietu, kas jāpaveic, un nevaru vien sagaidīt, kad varēšu iesaistīties tajā visā. Vēl gan jānokārto juridiskas lietas saistībā ar manu iecelšanu amatā. Esmu pārliecināts, ka tas notiks tuvāko dienu laikā, un jautrība varēs sākties."

Tāpat Hērns apsolījis pilnīgu WPBSA caurskatāmību un patiesas informācijas sniegšanu.

Izmantotie resursi:
snookerscene.blogspot.com
matchroomsport.com



     [+] [-]

, 2009-12-03 04:01, pirms 15 gadiem
nu tad tagad jau tiešām var nopietni padomāt par World Snooker Tour posma rīkošanu Latvijā

     [+] [-]

, 2009-12-03 09:31, pirms 15 gadiem
Cerams , ka sūnas tiks noplēstas....

     [+] [-]

, 2009-12-05 23:12, pirms 15 gadiem
interesanti..