Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija PK noslēdzošais kvalifikācijas posms norisināsies Dubaijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Regbija PK noslēdzošais kvalifikācijas posms norisināsies Dubaijā
Foto: Sipa/Scanpix

Starptautiskā regbija savienība ("World Rugby") ir paziņojusi, ka 2023. gada Pasaules kausa noslēdzošais kvalifikācijas turnīrs šajā rudenī norisināsies Dubaijā.

Līdz ar visu reģionālo kvalifikācijas turnīru noslēgumu un 19 laimīgo izlašu noskaidrošanu, Starptautiskā regbija savienība ir nākusi klajā ar informāciju par pēdējo kvalifikācijas turnīru.

Atgādināsim, ka noslēdzošajā kvalifikācijas posmā, jeb "pēdējās cerības" turnīrā, četras komandas, pa vienai no katra kvalifikācijas reģiona (Āzija un Okeānija ir apvienotas kopā), viena apļa turnīrā cīnīsies par pēdējo, divdesmito, ceļazīmi uz 2023. gada Pasaules kausa finālturnīru, kas norisināsies Francijā. Šoreiz pēdējā vilciena vagonā centīsies ielēkt Honkonga, ASV, Portugāle un Kenija.

"World Rugby" ir paziņojuši, ka visa lielā kvalifikācijas procesa pēdējie mači norisināsies no 6. līdz 18. novembrim, komandām sacenšoties Dubaijā, "The Sevens Stadium" arēnā. Katrai vienībai būs jāizspēlē pa trim mačiem (6., 12. un 18. novembrī) un pie ceļazīmes uz Franciju tiks šo cīņu labākā izlase.

Divdesmitās ceļazīmes ieguvēji Pasaules kausa finālturnīru sāks C apakšgrupā, tiekoties ar Velsu, Austrāliju, Fidži un Gruziju.

Izmantotie resursi:
https://www.rugbyworldcup.com/2023